Pitajte moderatore

1. misli na liv tajler, misli na liv tajler...

2. Nema formu definicije! a lele leleel ellelelelle Pa nisam mogao da stavim Molder i Skali su izraz koji se upotrebljava za dva gej prtnera jedan je peder a drugi lezbejka!

3. a jbg, zivot je nekom majka, nekom maceha...

4. Mi moderatori nismo hteli da obrisemo definiciju ali su dosli you tube sektasi i zapretili nam pa smo morali.

5. E pa ovo je to! pozdrav definisanju! neka samo ljudi iz kurdikstana definisu... ma zabole me sada cu samo da citam!

6. Dobro, neću ni ja da definišem više nikad...vidim ja kada sam suvišan...

7. Mozda bi bila definicija da sam stavio neki vic iz busa ili prosto samo napisao: I tako to pocne...

8. Pa ja ti je nisam obrisao, pa ne mogu ni da je vratim. Ovo će da vidi onaj koji je obrisao, pa će da ti obrazloži...mislim da je jako prosto za rešavanje.:-)

9. ja i dalje tvrdim da je ruzna :)))

10. Ma ti si mozda homoseksualac!

11. a ti se palis na liv tajler :plaaaz: ne znam sta je gore!

12. meni se definicija zapravo dopada, nekako ima dosta istine u njoj. ima i mnogo gorih, mogla bi da se vrati...

13. Hvala ti Surovi a za Liv ja se ne palim na nju ja je iskreno volim Zaljubio sam se u nju!

14. Ne budite Nemači pojma! vratite mi definiciju na Skali i Moldera voleo sam tu seriju!

15. I Skali i Molder su rekli svoje vidite mi sliku profila

16. ajde bre smaraču napiši novu, poboljšanu verziju definicije pa ti posle ove kuknjave možda i ne obriše niko..

jebote ko malo dete, ajde na popravni...

17. Drago mi je što imam priliku da se zahvalim dežurnom referentu za kvalitet definicija što je moje nekvalitetno čedo poslao na groblje i spasio me mentalne propasti, a ostalim Vukajlijašima sačuvao dobar ukus.Verovatno da nije ni važno čiji prst je izvršio eutanaziju i spasao me blamaže širih razmera.
    Ne sviđa mi se samo objašnjenje da je u pitanju kvalitet- više bih vas razumeo da ste rekli „nije definicija“ ili plagijat-što bi takođe zaslužilo temeljno preispitivanje, pa bih rekao da je u pitanju stav koji moderatoru-ki nije po volji-ako je pogrešan i minusi prevladaju sam bih je obrisao. Interesantno da dosad u svojim „definicijama“nisam koristio komercijalne teme,što bi rekao neki momak sa kojim imate takođe neraščišćene odnose, ni pičke ni kurčeve ni bolesti uma i, a sad mi preuranjeno pripisujete odsustvo kvaliteta, dok su definicije sa pomenutim terminima dugovečnije od moje.Ne borim se ovim putem za čistotu jezika i moral koji više ne postoji, ali me brine upotreba vaših“moći“ oko toga šta vredi a šta ne. Feminizam je tema koju treba načeti, makar sitno kao što sam to ja želeo.Moja prethodna def. sa sličnom konotacijom je solidno prošla, ova je imala lošiji start, jer je bila provokativnija, ne mislim uopšte da je nekvalitetna-proveravao sam takve sadržaje u stvarnom životu-i kod jačih feministkinja i žena vozača i nisam doživeo takvo odbijanje-možda ste vi ipak ispred stvarnost?
    A kad smo kod kvaliteta, proverite još jednom rezultate svih mojih definicija,lepo ih saberite i dajte već jednom pravo stanje, ili razumno obrazloženje.

18. Pa napisao sam ponovo i ista prica

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.