Surovi :
Ovo je neki vid izvinjenja, zato sto sam bio 'worst pain in the ass' u vezi moderacije...
Zlobnici bi rekli da mi samo tabani vire iz moderatorske bulje koliko sam se uvukao ,ali ovo je od srca...moje saucesce.
Zamolio bih (nepristrasnog u ovom slucaju) moderatora, da mi detaljno, konkretno obrazlozi ovo. Smatram da nisam nikoga uvredio manje nego sto sam i ja uvredjen. A sve na konto one price da je sajt postao suvise mlak i blag. Ako moderator moze mene da vredja i provocira, mogu i ja da vratim, bez da se zalim prvo. Kao sto neki imaju obicaj da rade. Hvala! ;)
e nije bilo hejta već smo brisali glasove jednom duplom nalogu koji je nadavao prvo sebi gomilu pluseva pa onda i ostalima valjda da zavara rtag, jebem li ga... sve u svemu recimo kurd je slabiji za nekih 300 glasova, marijana za 150 i slično. jebiga i ti si se tu našao, šta ćeš kad te ljudi vole :))
Враћена...
Mesja, ja sam taj.
S'a je bilo, 'oces da se bijes? ;)
Prva nije definicija, nego vic.
Druga je nekvalitetna, sto i sama kaze.
Ne bre Čevu, bezveze sam to pitao. :)
Sad vidim koliko sam gresio sto sam mrzeo moderatore...
Skidam sesir...uslov za dobrog moderatora je da si talentovani mazohista.
alo, zli!, TIĆU!
Surovi :
Ovo je neki vid izvinjenja, zato sto sam bio 'worst pain in the ass' u vezi moderacije...
Zlobnici bi rekli da mi samo tabani vire iz moderatorske bulje koliko sam se uvukao ,ali ovo je od srca...moje saucesce.
Zamolio bih (nepristrasnog u ovom slucaju) moderatora, da mi detaljno, konkretno obrazlozi ovo. Smatram da nisam nikoga uvredio manje nego sto sam i ja uvredjen. A sve na konto one price da je sajt postao suvise mlak i blag. Ako moderator moze mene da vredja i provocira, mogu i ja da vratim, bez da se zalim prvo. Kao sto neki imaju obicaj da rade. Hvala! ;)
и тако
Vinstone, ako jos jednom budes spemovao ovu temu, sledi ban. Ovo ti je prva i druga opomena.
Нео, када ти почнеш да се понашаш фер, тако ће и други према теби.
Заиста нема смисла твоје понашање. Провоцираш па после кукаш.
zli: ti si bio cveće u poređenju sa današnjim korovom :D
ili si ti bio pravi korov u poređenju sa današnjim cvećkama.
sve u svemu, drago mi je da si konačno pronašao pravi put do moderatosrskog dupeta :)
Surovi :
Cudni su putevi gospodnji...
Molim vas da me trajno banujete ,jer ne zelim da posecujem sajt iz odredjenih razloga.Hvala!:)
ne može. idi sa sajta pa kad poželiš da se vratiš vrati se, a ne da praviš duple naloge da tražiš da te vraćamo. kontroliši se malo, valjda umeš to.
nemamo mi života svakog pojedinačno da vraćamo i dovodimo kako vam dune iz dodređenih razloga.
Zamolio bih moderatore da izvide ko me je hejtovao, i to muski, nekih 100 minusa...
e nije bilo hejta već smo brisali glasove jednom duplom nalogu koji je nadavao prvo sebi gomilu pluseva pa onda i ostalima valjda da zavara rtag, jebem li ga... sve u svemu recimo kurd je slabiji za nekih 300 glasova, marijana za 150 i slično. jebiga i ti si se tu našao, šta ćeš kad te ljudi vole :))
aaaaa, a jel tajna koji je to nalog? Moze i na pvt
može na pvt
Je l' u redu da lik bez ijedne definicije, pravi od sajta foto album Jelene Karleuše?
http://vukajlija.com/recnik/autori/11796
ma to je jtu, sigurno :)