Увуци сe мордоратору!

1. Pa sve zavisi koliko si muzikalan, mada to je sve isti ritam u diskotekama... mogao bi, i to besplatno, samo da me lajkuješ jbg, ali pametno, kulturno, natenane, da mi ne skinu to lololo

2. Браћарела, мени не треба никакав конкретан плес, него само мало да ми покажеш како да се њишем у дискотеци док пуштају клаб. Бил то мого да ми одрадиш?

Before:
    http://2damnfunny.com/wp-content/uploads/2012/08/Mr.-Bean-Attempts-To-Dance-Like-The-Funky-Black-Man.gif

Pa sve zavisi koliko si muzikalan, mada to je sve isti ritam u diskotekama... mogao bi, i to besplatno, samo da me lajkuješ jbg, ali pametno, kulturno, natenane, da mi ne skinu to lololo

After:
    http://media.tumblr.com/tumblr_lmes2ng3RW1qf1r1h.gif

3. Šta je ovo bre? Gde je uvlačenje, gde su slatke reči? Kakvi su ovo socijalni postovi, Sunce vam kalajisano!

4. Plesanje je tako gej! Naši moderatori nisu gej!

5. Мусаш, предивна ти је ова маца на аватару! Брус и теби оловчица исто. Ја имам супер-лепак па могу да ти је залепим ако хоћеш.

6. Moderatori vi ste najbolji. Bruce piši defke kako si prestao Vukajlija propada, samo se nekvalitet izbacuje....

7. pišem ja i dopadaju ti se, samo ne znaš da sam to ja :)

8. Brus, kako ti je slatka ona žuta majčica.

9. Brus želim da budeš otac moje djece. BRUS JEBI MI SUPRUGU! Tako si divan avvv ♥

10. pretera ga Vesli, jebiga... treba prvo rakijicu da mi ponudiš, domaću, pa šunka, pa čvarci... :)

11. Remče preldžijo, moderatore nad moderatorima...

Smarku želim da nam svaki put prekine brojanje do trideset ipo postovanju jedinice ili da umesto broja trideset on nas prekine.

pišem ja i dopadaju ti se

Koji ti je dupli? To jest čiji si ti dupli?

12. Gde je Lulabaj???? :)

13. Radi na građevini.

14. Брус, је л' си излазио на насловну са тим новим налогом? лоло

Ево овако:
    Брус - најбољи човек
    СМарко - најљепши момак
    Фацафацаа - најбоље свештено лице
    Ремац - ПРЕЛЏИЈА
    Уррад - Макелеле, не видиш га, а он је ту
    Курд - добар човек и КРАГУЈЕВЧАНИН, то је довољан комплимент
    Циклон - треба да добије Нобелову награду за читање
    Мусаш - цар
    Сос - исто цар
    Целт - јес печалбар, ал МНОГО ДОБАР ДЕЧКО лоло
    и најлепше за крај
    Лулаби - најљепша ђевојка
    Месалина - најбоља риба свеукупно гледано и КРАГУЈЕВЧАНКА

Е, пошто сам ја сад на насловној, не мора одмах, оно, можете да сачекате 3-4 дана опуштено, нећу да вам замерим ништа. лоло

15. Celt Nišlija Meraklija šćeš više od toga...Aj sad odabiraj nešto...

Брус, је л' си излазио на насловну са тим новим налогом? лоло

+1

16. Брус, је л' си излазио на насловну са тим новим налогом? лоло

jesam, ali ne mojom krivicom :)

17. isto ovo sto I drogirani samo malo lepse

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.