Увуци сe мордоратору!

1. ALO BRE!!!!! JEL U LJUSCI!!!!??

znaš li kad bi mu je ja odabrao. nikad! ali, ja sam tu, može i u ljusci, očišćeni, nema problema... samo, ne šleper, ja sam ozbiljan čovjek, moramo se dogovoriti oko količine.

Doktorski nema šta! :))

2. samo ozbiljne ponude. kod mene riječi ne nosi vjetar.

3. Ja ću moderatora da uzmem za kuma ako mi odabere defku ili poster.

4. U ljusci naravno!

EDIT: Mada ti je bolje bez ljuske, posto ce vise moci da stane u sleper.

5. Pani pobjednik! Da sam ja moderator odabrao bi ti defku!

6. Modu koji ima 2 ćerke: ja sam i računala na to da će neko da se javi, da ga uzme. Može, samo ga lepo držite i bar da završi 8 razreda čkole.
    I da ga viđam jednom mesečno.

7. Nano, ja radim u osnovnoj, a imam veze i u srednjoj ako nije mnogo zahtevan - samo ću da ti ga vratim privremeno dok završi fakultet :)

8. Vi samo lajete,a ja doterao sleper kikirikija.
    http://upload.slike.com/slike/LSHn.jpg

p.s. Mozes i sleper da zadrzis, znam da je zajeban istovar :*

9. pogrickaće on, nemaš brige :)

10. Pa nema veze, nek proda ovaj sleper od kikirikija i nek kupi jos nekoliko slepera kikirikija koji ce da dodju kod njega,al morace da istovari kikiriki iz slepera jer je narucio samo kikiriki a ne i slepere. Eto koliko povoljne uslove dajem.

11. Pa Bruse, znala sam da si ti. Misliš li da bih ga dala nekom drugom? Pfff, svašta!
    (e, ovo je šupkanje)

12. Uvlačio sam se više puta. Dajte odabirajte, pišem, a pomaka nema...

13. Brus može rakija?

Uf, kako dobro izgleda :)

Pa Bruse, znala sam da si ti. Misliš li da bih ga dala nekom drugom? Pfff, svašta!
    (e, ovo je šupkanje)

Opaaaa! Vidite kako se udara na emocije, a ne tamo neke žene mi nudite što s njima ne mogu ništa :)

14. Brus šaljem Moldavku i med i oraSe. OPAA!

15. Moldavku

Pa da mi ova moja Srbijanka saspe živu sodu u oči, baš ti hvala :))

16. Bruce, pozivam te da u Gradačcu održiš izložbu svojih djela. HA!

17. E jebiga sad Brus, rđavom kurcu i dlake smetaju, da se tako duhovito izrazim. :D

18. E jebiga sad Brus, rđavom kurcu i dlake smetaju, da se tako duhovito izrazim. :D

mislim da si ga ovim ugasio, što se tiče odabranih, zauvijek.