Увуци сe мордоратору!

1. Ova ti je dobra remac saće da otvaraju uvlakačke teme pa će padaju banoviza spem lolo

2. Aj i ja malo...
    Brus najveci konceptualni umetnik na prostirima bivse Juge!

3. mene pokušavaju da navataju na materijalno, a ja sam pristalica duhovnih vrednosti... eto kako juče dobi čovek reakciju zbog jednog komentara samo :)

4. Ko mi odabere definiciju dobije od mene sleper kikirikija.

5. Ja koljem neko pragnje u nedelju, pa pozivam sve modulatore na čelu sa Kazanom da dođu. Biće šleper piva i Moldavke, naravno.

6. Bruce, pa što mu defku ne odabra a ne reakciju?

7. Veverac, mogu ja da dodjem na prasetinu. Nisam modulator,al zato necu jesti janjetinu i necu piti pivo.

8. Gazimudo
    Ko mi odabere definiciju dobije od mene sleper kikirikija.

Jel u ljusci?

9. Biće šleper piva i Moldavke, naravno.

Ove moldavke stric zavrsio? :D

10. Ја нудим 17 годишње залихе црне чоколаде које сам добијао од родбине за сва славља а јебено сам алергичан на њу лололо :ДДД

11. Ja dajem svoje prvorođeno, maloletno deta. Malo jede, lako se održava a biće dobar za cepanje drva i ine stvari. Jak na oca. I bistar na oca (evidentno nije na mene). Doduše, lep je na mene.
    EDIT. Brišem posle post, sprdam se malo.

EDIT MOD: ja imam dve ćerke, mogli bi se organizovati oko tog zeta ako nemaš protiv da se doseli kod mene :)

12. Može Gazimudo, al samo ako me plusiraš. lolo
    Govedarice, stric naravno. Ko bi drugi? Prva ruka bre, nekrštene ako me razumeš. :D

13. ALO BRE!!!!! JEL U LJUSCI!!!!??

14. Govedarice, stric naravno. Ko bi drugi? Prva ruka bre, nekrštene ako me razumeš. :D

Dolazim, razume se, reci Lee Betu da spremi 22-ojku, da se pokocimo :) ako dodje sticko napujdaj kera na njega!

15. Ma jebeš kikiriki, ionako je spakovan kako tebi ne odgovara. Pragnje je u ovalu. :D

16. ALO BRE!!!!! JEL U LJUSCI!!!!??

znaš li kad bi mu je ja odabrao. nikad! ali, ja sam tu, može i u ljusci, očišćeni, nema problema... samo, ne šleper, ja sam ozbiljan čovjek, moramo se dogovoriti oko količine.

17. пази што шифрује име ћалета, лоолол

Ја ћу модераторима да дам курац ако ми одаберу дефиницију! (седи за компом чекајући одабрану у нади да је неки модератор педер. или да је модераторка расположена за исту награду)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.