Увуци сe мордоратору!

1. Ремац, ја више волим Семберију него Вишеград, одабери ми дефку хеххе хехехе

2. Мени нису никад одабрали ништа а имам доста квалитетних дефки добро и једну одабрану али то сам молио и прошли пут можда не пишем добро што не значи ако имам једну одабрану, па сад ја не знам да проценим, ипак сам ја још увек малолетан, можда ми одаберу кад будем пунолетан али не знам шта то мења у ствари, можда су педофилчине, али опет сад их вређам, мада зависи како гледаш на то, можда схвате као шалу али можда не можда ми и одаберу или ипак не, додуше не знам шта то мења уопште у њиховој глави, што значи да джаба трошим вријеме куцајући ово или пак може да се деси чудо, да ме заволе лудо, или не, не знам, ај уздравље модератори кад свратите у Вршац или ближе зовите па ћу да вам средим које вопс и неке курве, додуше не ко на плавом мосту, ове неће да вам пренесу хепатитис абецеду, већ азбуку, што значи да има више, ако се добро сећам, али су јефтиније, па и није толико лоше, са два дурекса има да вам буде уживанција, али ја јој не бих давао да ми га блајва, једва два зуба да је спојила, али ботокс је учинио своје и изгледа ко памела андерсон, само што нема сисе као она и није толико згодна, и старија је 20 година, али то је то отрпилике поздрав

3. Samo ti još nos viri.

4. АХАХХАХАХАХ де си Сркле нисам те видео мијесец дана :Д

5. Krijem se mali. Čuo sa da si drugove posl'o.

6. Јбг, кад ме вријеђаш по форуму :))

7. Волеио бих да попушим Смарку.

8. Samo da pohvalim čoveka koji je otvorio temu,
    i da pohvalim "pravilnik uvlačenja"...

9. Ја бих се увукао модераторкама, хехехехехехехе. Прво кроз вагинални а онда ректални тракт ако може.

10. OJ, MILICE COBANICE
    TVOJU SLIKU UVEK NOSIM
    AKO NISI ISPROSENA
    JA SAM DOSO DA TE .....

11. AJDE?

a nisam ni doso da je prosim...

12. Мене никада нису бановали нити сам био опоменут. Ја сам смор од човека

13. Javio, odaberi mi definiciju.

14. http://vukajlija.com/gurni-ga-sam-ce-nauciti/584838

Racunjaj da ce ti ova biti odabrana u dogledno vreme...

15. Јавио јеси за ферку на Трошарни или како већ беше!?

16. Samo da javim moderatorima da mi je ona odabrana već na drugoj strani. Nemo da se ponavlja to!