Увуци сe мордоратору!

1. Kako ovaj Vuk21 kvalitetno troluje forum već godinama.

2. Ко чека, до чека!

3. Kako ovaj Vuk21 kvalitetno troluje forum već godinama.

4. http://www.youtube.com/watch?v=mg_PWOLLpYE

Ako mi odaberete, potrudiću se da vam nabavim ove droge da i vam bude ovako lepo. To je mom gradu najmanji problem.

5. Ja nemam više šta da ponudim. Mlados' sam vam dala, bre!!!
    Molim jednu odabranu u petak popodne, to mi je neradan dan.

6. Poštovani modovi,
    Evo ima već neko vreme kako se kanim da Vam se obratim. Pošto radimo u istoj firmi, znam koliko ste zauzeti i koliko posla imate, ali bih ipak bio srećan kada bi ste obratili malo pažnje na nas, sitne radnike, koji svojim radom dobrinose domaćoj, ali i svetskoj popularizaciji ovog sajta.
    Skoro od nastanka firme , pa do danas, vredno sam radio ovde, što se može videti iz mog profila. Skoro svaki dan izbacujem po par definicija, a ne zaostajem ni za posterima i reakcijama. Pročitao sam više hiljada definicija, i učestvovao u mnogim temama na forumima. Nikada nisam bio ni na kakvoj funkciji u firmi, a titulu ktitora sam platio od krvavo zarađene peMzije, time pomažući da firma izađe iz dugova i proširi kapacitete na nov prostor. U službi sam bio samo 2 puta banovan, i to prvi put kada sam došao na posao, neznajući pravila igre, i drugi put kada me potkačio jedan od naših šefova, Džimi, koji je poznat po tome da je vršio mobing nad nama , sitnim radnicima. Vršim propagandu i van posla, upućujući neobaveštene na naš sajt, a bar za 20 registrovanih korisnika sam siguran da su se upravo zbog mog nagovora prijavili.
    Imajući sve ovo gore u vidu, a s obzirom da se približava rođendan Vukajliji (14 januar) i da sam i ja, gle čuda, rođen istog datuma, molio bih sve vas, moje mile šefove - moderatore da mi izađete u susret i do tada odaberete:
    1.JEDNU reakciju- kako bih dobio krunu .
    2.DVE definicije -kako bih dobio krunu.
    Smatram da će krune veoma pozitivno uticati na moj rad, te da će me motivisati da budem još aktivniji i koproduktivniji u mom radu
    Unapred zahvalan
    Penzioner

7. Koji će Ti kruna?
    Planiraš menjati nadimak?

8. Koji će Ti kruna?
    Planiraš menjati nadimak?

Si lud? Pa Pezioner je moje drugo ja!
    A koji će nekom sat od firme dvajes godina rada? Satisfakcija sine , satisfakcija!:-)

9. Sat možeš da trampiš za nešto :)

10. Sat možeš da trampiš za nešto :)

Skrunama mogu biti ravnopravan sagovornik komša Džoniju kad ponekad uveče blejimo po kraju! :-)

11. Gledaj da se nekako uglaviš u upravu! Kapiram da je veća plata.

12. glasam da se penzosu ispuni želja... čovek vredi!
    sterija završi film o radijatoru molim te, jako je smešan :):):)

13. sve mi izgleda da ova tema nije zajebancija...to je prilicno kanal za vas

14. Још мало па ћу сам себи додабирам дефиниције буахахахахехехехехе.

15. bata gugi
    glasam da se penzosu ispuni želja... čovek vredi!

Eto, molba imala odjeka međ radničkom klasom. Da vidimo šta vrh misli...

16. Odaberite mi defku, Kosovo je srce Srbije. Napred plavi!

17. NAPRED RAD JUNAJTED FORS!!! U ODABRANEEEEE

18. Kurde ti si za mene i dalje broj 1 xe xe
    OPAAAAA

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.