Увуци сe мордоратору!

1. што је најгоре, сва тројица иштвани лололол

2. Цар
    Мусаши - цар
    Сос - исто цар
    ЈЕДНА ЗЕМЉА СА ТРИЈУ ЦАРЕВА, НИТ ЈЕ БИЛО НИТИ МОЖЕ БИТИ

Hehe, jebiga, ti si lažni car Šćepan mali, a Musaši je japanski car.

3. A ти му дођеш патријарх да одређујеш ко је прави цар?

4. Ova tema je glupa. Modovi ne reaguju na vase slihtanje, nego biraju objektivno najbolje definicije. Ljudi jednostavno znaju znanje i u njihove odluke apsolutno ne sumnjam ni 1%. Ako vam definicije sazluzuju naslovnu na njoj ce se i naci..

Najbolje šlihtanje otkad je teme - suptilno, nežno, uopšte ne izgleda kao šlihtanje, a šuknu ga čovek majstorski!

5. A jel postoji tema di se medatori šlihtaju Vukajli - raji?

6. Ima. Samo ako su u pitanju ženski autori i na PVT uglavnom

7. Pi, pa to niko ne vidi :)

8. u pravu je goga, mora da se vidi...de si, gogo...de ste , dečaci....

9. A ko bi to čitao?

10. evo, ja ću da čitam.

11. Jes', da se vidi pa da me uškopi...

12. Ček bre, pa i mi smo udate, to mu dođe još grđe!
    Desi, kosmo, dušooooo!! Sad mislim na tebe, ove sekunde-ako mi veruješ! :)

13. šta, šta...pričaj!

14. Ћао ? како сте ? здравље ? жена ? ђеца ?

15. Мени је брадоња род. Седмо колено по ћалетовој линији. Мислим да је то довољно за насловну :)

16. Kosmo, ja otkucala post sinoć da ti odgovorim i taman da ga pošaljem, kad mi nestade struje!!!!!! Nije je bilo sat vremena, smrzla sam se ko niko! Bem ti ! Modulatori durade nešto, da Vukajlije ima i bez struje!

17. Sta da ti radimo Gogo kad ne zivis u elitnom delu grada, kao recimo, ja :D

18. Hnjo, hnjo, pogibo' od smeja. >:/
    Ne dželiš sa mnom das' kačiš, Maloletni, naći ću te u gradu! :P

19. Izvin'te, tuzicu vas, ovde u elitnom delu grada, postoje elitni advokati, koji rade za nas elitne ljude, koji imamo elitnu struju koja nas e. greje lololol

20. ovom elitnom naplatite naslovnu po elitnoj tarifi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.