Увуци сe мордоратору!

1. што је најгоре, сва тројица иштвани лололол

2. Цар
    Мусаши - цар
    Сос - исто цар
    ЈЕДНА ЗЕМЉА СА ТРИЈУ ЦАРЕВА, НИТ ЈЕ БИЛО НИТИ МОЖЕ БИТИ

Hehe, jebiga, ti si lažni car Šćepan mali, a Musaši je japanski car.

3. A ти му дођеш патријарх да одређујеш ко је прави цар?

4. Ova tema je glupa. Modovi ne reaguju na vase slihtanje, nego biraju objektivno najbolje definicije. Ljudi jednostavno znaju znanje i u njihove odluke apsolutno ne sumnjam ni 1%. Ako vam definicije sazluzuju naslovnu na njoj ce se i naci..

Najbolje šlihtanje otkad je teme - suptilno, nežno, uopšte ne izgleda kao šlihtanje, a šuknu ga čovek majstorski!

5. A jel postoji tema di se medatori šlihtaju Vukajli - raji?

6. Ima. Samo ako su u pitanju ženski autori i na PVT uglavnom

7. Pi, pa to niko ne vidi :)

8. u pravu je goga, mora da se vidi...de si, gogo...de ste , dečaci....

9. A ko bi to čitao?

10. evo, ja ću da čitam.

11. Jes', da se vidi pa da me uškopi...

12. Ček bre, pa i mi smo udate, to mu dođe još grđe!
    Desi, kosmo, dušooooo!! Sad mislim na tebe, ove sekunde-ako mi veruješ! :)

13. šta, šta...pričaj!

14. Ћао ? како сте ? здравље ? жена ? ђеца ?

15. Мени је брадоња род. Седмо колено по ћалетовој линији. Мислим да је то довољно за насловну :)

16. Kosmo, ja otkucala post sinoć da ti odgovorim i taman da ga pošaljem, kad mi nestade struje!!!!!! Nije je bilo sat vremena, smrzla sam se ko niko! Bem ti ! Modulatori durade nešto, da Vukajlije ima i bez struje!

17. Sta da ti radimo Gogo kad ne zivis u elitnom delu grada, kao recimo, ja :D

18. Hnjo, hnjo, pogibo' od smeja. >:/
    Ne dželiš sa mnom das' kačiš, Maloletni, naći ću te u gradu! :P

19. Izvin'te, tuzicu vas, ovde u elitnom delu grada, postoje elitni advokati, koji rade za nas elitne ljude, koji imamo elitnu struju koja nas e. greje lololol

20. ovom elitnom naplatite naslovnu po elitnoj tarifi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.