Увуци сe мордоратору!

1. Mnogooooooooooooooo. :D

2. previše, Rango bi bio razočaran da zna :)

3. Rango bi i ovih mojih 700 i nešto živih pobio jednim metkom. :)

4. Модератори, свака вам част што сте толико толерантни и ОК па не закључавате ову тему, која је направљена управо да би вам се људи подсмевали прикривено, него се често и ви шалите са нама, кад вам то обавезе дозвољавају.

Знам колико сте интелигентни и стога знам да сте схватили прави смисао теме, па сам из тога закључио да сте много готивни ликови и спремни за шалу и другарство.

Свака част, модератори, најбољи сте, и хвала вам на свему!

5. Želeo bih da se zahvalim svemoćnim moderatorima što meni, a ujedno i svima nama, omogućavate svakodnevnu dobru zabavu! Po nekoliko sati provedem na ovom sajtu, što sam praveći definicije, postere i reakcije, što gledajući i smejući se izlivima kreativnosti drugih osoba. Pored frižidera, ova Vukajlija je jedina svetla tačka u mom životu - uvek mi digne raspoloženje, naravno...
    A sve je to zahvaljujući postojanju i radu naših čudesnih moderatora! HVALA VAM ŠTO POSTOJITE!
    Hteo bih da Vas, takođe, zamolim, da prelistate moje izlive amaterske "kreativnosti" i, ako baš ništa, ostavite makar koji komentar sa savetima na čemu bih trebao da poradim u svom stvaralaštvu. Takođe, zamolio bih Vas da razmotrite moju molbu da mi vratite poslednji poster koji ste mi poslali na groblje, u kom sam objedinio 2 teme ( Čovića i famozni pečat)
    Hvala još jednom,
    pokorni VejvRajder

6. u kom sam objedinio 2 teme ( Čovića i famozni pečat)

Добро је да ниси банован.

7. imam 2 svoje pesme, naravno malo retardirane, htedoh 1 da vam odje posvetim, nekako da vas ubacim u stihove, al' prva govori o okorelom narkomanu, druga o kurvi... ne verujem da biste bili nešto od to dvoje
    Edit: bitna je dobra volja lol

8. Ja mislim da je ovo san jednog prosječnog Vukajlijaša željnog odabranih definicija (pišem u prvom licu kako bih se što bolje unio u ulogu u kojoj inače sebe ne vidim):

Ukoliko bih imao tu slobodu da Vam se uvučem u prkno, toliko bi' Vam jako tisnuo glavu (mislim onu što stoji na vratu) u debelo crijevo da bi Vam vjerovatno oči ispale. Ukoliko bi preživjeli inicijalnu ofanzivu, nastavio bih puzati kroz vaš digestivni trakt ne trudeći se da izbjegavam gomna sve dok ne dođem do tankog crijeva ali bih se prethodno zadržao kod slijepog crijeva i lizao vam appendix (to je ono što naš narod pogrešno zove slijepo crijevo) dok me zasipaju fekalne mase koje pristižu iz ileuma. Nakon što vam je appendix čist k'o suza procijenio bih da li je vaš ileum dovoljno širok i iako jeste, nastavio bih preko jejunoileuma do dvanaestopalačnog crijeva gdje bih prislonio usta na otvor žučnih puteva koji se izlivaju u tom predjelu kako bih se zasitio vaših tjelesnih tečnosti. Nakon svega toga izašao bih napolje i zahvalio Vam se što postojite.

9. dođoh da se pošteno i čestito uvučem Marku u guz'cu. Takvu guz'cu samo čestiti šiptar ka što je on, može da ima
    :usukavanje:

10. ja sam jednom smarku uvuko i to bi bilo to, ništa specijalno, bio sam nešto napaljen tog leta, malo popijo, dva tri puta i svrš.....nije dao facial, pa sam sebi u ruku...zaboravio da operem, posle sve po posteljini...Rajka me terala da perem sve ti jebem, odvratno u svakom slučaju, al sam čin i nije bio tolko loš

11. još je jebenije što tražim di se lajkuje tvoj emotivno blouđabski post

12. Ето, кумара, заслужена одабрана од стране шиптарске амбасаде

13. Ja sam jednom gledala kako se Kaname uvlači Smaretu, na crnogorskom primorju, dok su talasi šuštali u tonovima velehita Krisa Isaka, Don vona fol in lov, a mesečina obasjavala Kanametovo dlakavo dupe. Prekrasni prizori

14. slabo vi to. ja bre konkretni dupeuvlač i obasjana ko Nada Topčagić, visim na naslovnoj. Ajde, bolje to

15. voajeru rasni....al uvuko se i smarko meni, al o tome nešto kasnije što bi reko Minja Subota

16. Kanama uvuci mi se!

17. OPA Kaname zavlači!

18. KANAME JEBE, naguzi se remac da te jašem hoj ha osim ako ti ne voliš da si odgore

19. Je l' tu Sos? Nikad mu se nijesam tiskao jer nijesam zna' da je mod dok mi nije ošinuo trajni na Pazlfoksa loloolo.
    Ako čitaš ovo Sose, uvlačim ti se u prkno dublje nego što sam se ikad uvako Ciklonu (a to je jako duboko vjeruj mi)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.