Увуци сe мордоратору!

1. kontam da Rem voli nežno, uz nešto tipa Ser geja Ćetkovića, dok se međusobno mazite po ćelama

2. e ako je sos tu može u trojku sa mnom remacom i dubom .... il je to četvorka onda

3. e ako je sos tu može u trojku sa mnom remacom i dubom .... il je to četvorka onda

Odoh da se zaperem po čmaru pa ću da se priključim.

4. da sam žensko pa da vam ponudim pičke...

5. ti ponudi guzice. ko da oni znaju razliku

6. ma ne gledaju oni, jebu šta stignu...bitno samo uvući

7. eto tolko se uvlači čovek a ništ ič koe kurac

8. Ваљало би да поред оног гумба ''Прати'', модераторима има '''Увуци се''
    ал јебига..

9. Не готивим вас... нити мрзим нити волим.. ви сте једноставно гомила људи мени непозната.. ај ме начините модератором пошто немам ништа паметно да радим на сајту

10. Драги модови,
    одаберите ми нешто, нисте одавно,
    искористите ово лепо вече тамно.
    Одаберите ми неку дефиницију,
    а може и постер,
    купићу вам муницију,
    пеглу и тостер.
    Звук миша обећава,
    плава штиклица ће да се јави.
    Цвета цвеће, расте трава,
    и још једна одабрана је у најави!!

<3 за модове!! :*

11. Јебел вас ико и за шта!?

12. Dragi moderatori,

kao što znate, petak je veče, a ja nisam otišao da grad da ločem, merkam ženske i možda koju i da privedem... Nisam! Nisam, žrtvovao sam se, ostao sam kući da posvetim ovo divno veče ovom jedinstvenom sajtu i Vama, svemoćnim modovima... Zato Vam se pokorno obraćam sa molbom pa prošvrljate po mom profilu i pogledate dal' ima kakvih postera, defki i reakcija sa elementima za odabrane! Obradujte me! Učinite mi provod na ovom sajtu još boljim...
    Hvala unapred i poljubac za obrašćiće Vaših guzova!

13. Ja mislim da ovde treba koristiti obrnutu psihologiju:

Nemojte slucajno da gledate moj profil, a komol' da mi odaberete koju definiciju. Mislim da moje definicije nisu vrijedne Vašeg ( vašeg sam stavio velikim slovom da bi isazao moje ogromno poštovanje prema vašem liku i djelu ) gledanja i čitanja. Zato ponavljam nemojete ni u kom slučaju da ih ODABERETE!
    :)

14. коме ја да се увучем јбг све заузето

15. Радим и пишем овде као црнац. Мислим да бих требао да добијем барем једну одабрану, јер написах 53 комада, а и даље имам лимит за по једну дефку дневно. Кад је могао Симе да добије одабрану, могао бих онда и ја ваљда, бемумиша.

Поздрав модераторима. С љубављу: Јамајка брат.
    :-)

16. ТО није увлачење, то је спем, Јамајчанин.

17. Смаре, размакни мало гузове да моја главчуга босанска прође лололо

18. Odavno nisam, svi ste vi divni i krasni ljudi, a smare je najljepši.

19. @Смарко

Е јебига, не знам ни да се увучем како треба. Нисам никад то радио, сем кад сам тражио тати да ми купи покемон сличице. Свеједно, време је да ми се нешто одабере, да бих добио мотивацију за даљи рад. Поздрав најлепшем и најзгоднијем моду од 100 кила чистих мишића. :)

20. Brus, mnogo ti je smešan komentar na Fotografijama, prava smicalica što bi rekli hehe.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.