Увуци сe мордоратору!

1. Ja došao da probam da se uvučem, i onda vidim Vevericinu pesmicu. Balašević bi mu pozavideo. Mislim da ovde nema više šta ko da traži, može lock xD

2. Ja bih za odabranu definiciju/poster/reakciju otkrio javnosti moj dupli profil.

3. E jebi ga sada Smare, nemoj za džabe.

4. Ja došao da probam da se uvučem, i onda vidim Vevericinu pesmicu. Balašević bi mu pozavideo. Mislim da ovde nema više šta ko da traži, može lock xD

jes'. :D mada- too long didn't read

Eh, tebi jedan'es meseci, a meni pre dva minuta bilo ravno godinu dana na sajtu, dajte meni nešto!!!11

5. Moderatoru - predatoru ženskih srca,
    smiluj se na mene,
    učini mi dan lepšim,
    obarebi nešto moje,
    ljubim te u oko tvoje!

Jes' da nije nešto, al je od <3 srcu.

6. Moderatoru - predatoru ženskih srca

Što me isključi iz uvlačenja, nesrećo?

7. Imaš gore u mom uvlačenju opisan vrlo verovatan razlog zašto je pomislio da nisi žensko. :p

8. Ево ја ћу да додам део за тебе, потрудићу се да одржим Вејв Рајдеров квалитет.

Модераторко - предаторко мушких срца,
    смилуј се на мене,
    учини ми дан лепшим,
    обареби нешто моје,
    љубим те у око твоје!

Јес' да није нешто, ал' је од <3 срцу.

пре 30 минута

9. Meni bi dobrodošo neki podsticaj pred ispit, lolo. Znam da ovo nije uvlačenje al' nema veze lololo

10. Aha,kontam - žensko si...hehe izvini. Pokušavam da smislim nešto, al mi ne ide ovo bacanje rima. :/
    Obećavam Trilijan, pašće jedna samo za tebe!!

11. Algebra, ova tema služi za spem, čisto da znaš. :)

12. Meni treba još jedna reakcija za medalju a znam da imam sigurno nekoliko dobrih koje su za odabrane. Plaćam najskuplje pivo na ovogodišnjem beerfestu onome ko odabere i vožnju na balerini :)

13. Evo sad ću ti odabrati.

14. Što lažeš da si moderator, saću da te banujem, i nema piva i balerina za tebe.

15. Šta će mi balerine, daj ti meni Mirnu Radulović.

16. Modovi, o dobri ljudi, dabogda vam se ruke pozlatile kada moja defka dobije plavu štiklu.

17. Šta će mi balerine, daj ti meni Mirnu Radulović.

Ludaku, to mi je sestra!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.