Увуци сe мордоратору!

1. Hvala, shvatiću sve ovo kao dobronamerne savete...
    A mrzi te da gledaš postere, ipak njih je puno...?? lolololo

2. а ја тебе више од свих црногораца! <3

AH! <3

3. ама јокјок, ово су добронамјерни савјети. биће му драго једног дана. шалила сам се за реакције :)
    ЕДИТ: ето и он зна да не мислим ништ лоше, само едукујем

ђес шарпе, били шарпе!

4. иначе, много смара ова тема.

5. ae nek se neko ucepi i trazi da se odbanuje zhajk...jebale vas odabrane

6. highlander007

Na sajtu sam duže od godinu i po i NEMAM ODABRAN NITI JEDAN POSTER, NITI JEDNU REAKCIJU!!! Ako se u skorije vrijeme nešto ne preduzme - odlazim odavLe!
    Haug.

♥♥♥

7. Ako se u skorije vrijeme nešto ne preduzme - odlazim odavLe!

Фала курцу.

8. E, al' stvarno... Imam NEVIĐENO dobre postere, isto tako i reakcije. Nemam na njima niti jedan minus, ej! Eto, Reme, otiđi mi na profil, ako budeš dao jedan jedini minus na poster ili reakciju - pljuni me u sred' face!

9. Измешах те са Вејврајдером. :Д Иначе, заиста, нисам успео ни један минус да ти дам. :Д

10. ау Реме ала си му га шукно

11. Ја се не бих увлачио модовима, али имам неког вазелина на велико, па јавите коме треба, за чланове Вуке 20% попуста...

12. Обуци се модератору

13. Tri godine staža, i samo jedna odabrana. To mi slama srce. A vidim odabiraju se razne nebuloze, moje defke će se uklopiti do jaja. :)

14. ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР ГЛУПУ

15. ХАХАХАХАХАХАХА САМХ ОПЛОДИЈО

16. ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР ГЛУПУ

Bravo, upravo si kupio podršku svih Vukajlijaša, kako si kul i boli te kurac za sve, ne obazireš se na pravila, uau.

EDIT: Evo ga Cokulić kao primer tipične ovce kojoj je samo potreban neko kul koga boli kurac za sve, da može da ga podrži i bude i on tako kul.

17. TO JE ZATO ŠTO TI ZA LJUBAV NISI ROĐENA

18. И ЗБОГ ТОГА ШТО СИ ПОГРЕШНОМ ЗВЕЗДОМ ВОЂЕНА

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.