Ajteeeee, modoviiiii, odabetite nešto.... Nije fer da odabirate samo onoj poznatoj ekipici ( Paninaro, Hrast, Revisor Dog, Sejo Govedo, Strattovarius 3344, StefanKostić, Boxer.... i ostalima. I nikove sam im popamtio xDD ). Pružite priliku i nama da se pokažemo, nemojte nas ignorisati...
Hvala na razumevanju.
Ajteeeee, modoviiiii, odabetite nešto.... Nije fer da odabirate samo onoj poznatoj ekipici ( Paninaro, Hrast, Revisor Dog, Sejo Govedo, Strattovarius 3344, StefanKostić, Boxer.... i ostalima. I nikove sam im popamtio xDD ). Pružite priliku i nama da se pokažemo, nemojte nas ignorisati...
Hvala na razumevanju.
Tema je uvuci se moderatoru, ne naredi moderatoru... lolololo
Brate, pokušavao sam i da se uvučem nekad ranije, al džaba... Napišem im pesmicu, koja se pre svega odnosi na muške modove (jebači, vako-nako), i onda me Trilijan istroluje... lololo
Hvala na razumevanju.
a odaberite mu nešto, evo i ja vas molim, valjda će prestati da plače. bogato ću vam se odužiti ako mi ispunite molbu.
Bacio bih ga pod sto kao ovaj dečko
http://vukajlija.com/zabava/posteri/593185
Moderatori dođite pod sto! lololo
DETS NOT FEŠN, NO NO. Uvlačite se sa nekim smislom i stilom, aman.
Hvala na razumevanju.
Hvala na razumevanju.
:ostavijo pertlu da viri xe xe:
revizor dog :D
Може једна одабрана ?
Не могу се увлачити сад, уморан сам јбг
Brate, pokušavao sam i da se uvučem nekad ranije, al džaba... Napišem im pesmicu, koja se pre svega odnosi na muške modove (jebači, vako-nako), i onda me Trilijan istroluje... lololo
http://www.youtube.com/watch?v=AfS7VyzRp0E
revizor dog :D
Neće zameri... Ono što sam video, dobar čo'ek... Uvek na definiciju koja mu se sviđa ostavi
Dao bi im svastike da mi obeščaste. Obe.
I dve tetke, polovne al dobre.
Hvala na razumevanju.
a odaberite mu nešto, evo i ja vas molim, valjda će prestati da plače. bogato ću vam se odužiti ako mi ispunite molbu.
Paninaro lovator. He he
Da ne kucam jope, bacite pogled na drugi post na 44. strani teme. He he
Evo kurac što ću dobijem prokletstvo zadnjeg posta.
I dve tetke, polovne al dobre.
pare nijesu problem, samo vejvrajderu odaberite nešto. eto ne znam što bih više mogao da učinim.
Hvala na podršci, Pani! Svaka ti dala...
evo reakcija, ne mora da se plaća, kuća časti...
http://www.sketchtoy.com/27271193
Moje srce samo za vas vibrira!
Odaber'te mi nešto, odavno niste, a kontam da ima nešto što može na izlog. :)
EDIT: Da ne kažem kuca, rimuje se "Ceo mod tim u stražnjicu te tuca."
EDIT2: Jebiga, šukn'o sam ga samom sebi.
nisam ti video post :)
Bruce zagledaj malo bolje, možda ugledaš moj post. :)