Увуци сe мордоратору!

1. Hvala! Sad mogu mirno da spavam! :**

2. Mlato, neće Trilijan da te zvekne u bulju, samo to je sigurno. :D

3. to mu je najmanje sigurno, obzirom kakvi smo mi ostali :)

4. E, ako te ona naguzi, pazi se. Možda kupi onaj crnački palamar od po metra i sedamdezpet santima. :D

5. Veverice, to se zove NAKURNJAK. (tako sam barem čuo).

6. Veverice, to se zove NAKURNJAK. (tako sam barem čuo).

Odjebi, dobio si šta si tražio.

7. Plaćam gajbu piva modertoru koji mi odabere nešto.

Skinite mi nevinost molim vas.

8. ne placam nikom nista, odje sam 5 godina a iam samo jednu odabranu defku! dokle vise? nemere to tako!

9. Moj recept za cepljenje (ako se to uopste moze nazvati tako, jer ja se ne cepim):
    Budite svoji i drugaciji! Jebite svima mamu, bilo obican clan, bilo mod, ako zasluzi, pa makar dobili i ban! Kad modovi vide da si vise puta banovan zbog svog stava i uverenja koje ne zelis menjati ni po koju cenu, a koji ne predstavljaju realnu pretnju po sajt, nacice se neki da ti stane u zastitu.
    Uvek ce biti modova koji ce da te cene, ali i onih koji nece moci ocima da te gledaju.

Hvala puno onim modovima koji su me do sad uvek stitili (naravno, a da nisu niti jednog momenta zloupotrebili svoj polozaj, sto je isto za pohvalu, lepo njima, lepo meni) i podrzavali i najlepse hvala onima sto su me vratili iz trajnog bana.

Uvek se zahvaliti moderatoru koji ti je nekada ucinio uslugu i ceniti njegov pravi iskreni savet i drzati se njega.
    Ali to ne znaci da treba da se pozivate na njega kad ucinite prekrsaj i da ga molite da vas spasi. Istrpite ban, pa se vratite sa stilom.

Sto je najbitnije, nikad, ali nikad ne otkrivajte ko vam od moderatora cuva ledja (opet da napomenem da isti pritom ne zloupotrebljavaju svoj polozaj) i sa kojim ste moderatorom dobri.

10. I ne hvalite se uopste kako imate nekog. Ja sam to ovde spomenula jednom i nikad vise. Cisto da uputim clanove. :)

11. Do dana današnjeg sam izbegavala da čitam moderatorove definicije, zbog čega ne znam ni ja sama (sem Smarkovih i Brucevih jer tada kada sam počela da ih pratim nisu bili moderatori) ali evo, učiniću taj korak bude li neko od modova izabrao mi definiciju i pobrisao sve što proceni da ne valja.

12. Platiću vam za sledeću registraciju kola, ukoliko više ne budem sirotinja, ali imam u vidu da ne vozite nešto jače od prosečnog Fiata,

13. А да ми неко одабере нешто, а онда уз гусле да испевам нешто епско за модераторе? :3

14. Ne tražim mnogo, jednu malu definiciju da me odaberete. Ipak, ja sam podmladak Vukajlije, treba da mi date malo motivacija! DECA SU NAJVECE BOGATSTVO!

15. Samo da pitam kao ruki, posto imam jednu definiciju sa skorom 90:0 neodabranu, kolko paraaaaa i moze li rate?!?!?!?

16. deranje stize minus ololololol

17. коме треба да певам серенаде испод прозора за одабрану?

18. video sam maloletnice video sam...negooo jes' ti bese uzmao kinte na one moje NBA tipove...od sad cu samo da ih falsiram :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.