Nisam ja Krajišnik, mi Ozrenci smo mnogo veći ljudi, više pijemo, pravimo bolju rakiju, imamo bolju muziku (estel slušali kad izvornjake, a?), imamo ljepše cure i više jebemo. I nemamo komplekse pa sve ovo niste ni znali jer nikad nikom ne govorimo.
Опростите ми за моју ружну прошлост!
Госпођо Вучице нисам знао ћете и Ви доживети да будете модератор. Никада Вам више нећу рећи да сте милфача, а камоли гилфача.
Остале модераторке поздрављам вас. ::дубок наклон и скидање цилиндра::
Skočko je Ozrenac, to ti je drugo pleme al valja i on. Da jačamo bosanćeros-lobi ovde..
I ja sam mlogo krupan, pa sam kontao da umjesto čitavog tijela koristim samo pojedine organe.
Tipa nos. Ili uvo.
ја бих да се увучем неком будућем моду, да ме подржава на модфоруму!
вучице, де си сад, очи моје?
mozda se ponavljam ali jel moze u gacice?
haha, milice, džaba ti, džaba!! trebalo je ranije o tome da misliš! :D
Ću se uvučem nekom, čim nađem svoja sredstva za čišćenje.
вучице, де си сад, очи моје?
Bu! :)
Ja bih nekom ženskom modu ofarbala kosu i iščupala obrve, a muškom, pedikir. :)))
vučice, sti kozmetičarka?
Nisam ja Krajišnik, mi Ozrenci smo mnogo veći ljudi, više pijemo, pravimo bolju rakiju, imamo bolju muziku (estel slušali kad izvornjake, a?), imamo ljepše cure i više jebemo. I nemamo komplekse pa sve ovo niste ni znali jer nikad nikom ne govorimo.
Ne, a volela bih. :) Radila bih samo kada me neko iznervira. :))
phi, onda ništa od modovanja. ili to ili ćemo te stalno nervirati pa da nas sređuješ. :)
Hau lejm iz dis?
http://vukajlija.com/forum/teme/11343-omiljeni-komentari-i-postovi?strana=130#post_1787484
Vredelo je pokušati. :)) Samo da napomenem da kada sam u dobrom raspoloženju, radim manikir besplatno. :)
Luli, kada te ono vodim na pivo? ;)
Опростите ми за моју ружну прошлост!
Госпођо Вучице нисам знао ћете и Ви доживети да будете модератор. Никада Вам више нећу рећи да сте милфача, а камоли гилфача.
Остале модераторке поздрављам вас. ::дубок наклон и скидање цилиндра::
ostaće zapamćeno. :)
slavko, ti si sve svoje šanse propustio. žao mi je, ali život je okrutan.
_AJAX_ знам шта је милфача, али шта је гилфача????
Kako propustio, pa nisi kmi ih ni pružila. Rekla si da ćeš da se vrneš jedan vikend i ni glasa od tebe od tada :(
Eto, tu je sve. Ček, š'a je ovo? Moj planski crtež za izgradnju kopije Bele Kuće?! Eh, dobro se baba setila toga.
tako ti je to, slavko.