Увуци сe мордоратору!

1. Бака Сизифе.

2. КАКВО ЦРНО УВЛАЧЕЊЕ?! КЕЊАЊЕ ПО ФАЦАМА!!!

3. КАКВО ЦРНО УВЛАЧЕЊЕ?! КЕЊАЊЕ ПО ФАЦАМА!!!

Потпис гомнетом!

4. КАКВО ЦРНО УВЛАЧЕЊЕ?! КЕЊАЊЕ ПО ФАЦАМА!!!

OBJASNIJO, LORDOVAO, URADIJO KOLUT UNAZAD.

5. ИСЕРАВАЊЕ У УСТА, ПА ПО ФАЦИ, ПА МАЛО ПО ЈАГОДИЦАМА.
    СВУДА КЕЊАЊЕ ПО ФАЦАМА.

6. buksno, jebote.
    sad moram da te banujem. idi vidi tamo komentar na defki.

7. БАНУЈ НА 100 ГОДИНА,

8. BUKSNA NERVOZAN, KROMPIR URGENTNI

JA PATOS!!!!!!!!1+2=5

9. BUKSNA NERVOZAN, KROMPIR URGENTNI

JA PATOS!!!!!!!!1+2=5

А лулаби оће балзамује Букснетину, а он тражи година 100. лололо
    2+2=5

10. PRAVDA ZA GROBARE, PRAVDA ZA BUKSNE!!!!!!3/1=5

11. ajde ne kapslokujte više, bu'te dobri.

12. Ja sam uvijek bio dobar, jel tako?

13. Realno skočko je vazda bio uzoran

14. Господо, господо...! Зар пред једном дамом?

15. Ja bih ih prvo dodao na face, pratio na tviteru, kasnije bih uzeo njihiov broj pravio bih se da čitam knjige, išao sa njima u biblioteke pozorišta operu i ostala smoruljska mesta gde idu modovi i tako sve dok ne saznam sve o njihovim privatinim životima sačekao bih da prodje koja godina dok ne počnu da mi totalno veruju u medjuvremenu združio se sa njihovim porodicma, rodjacima kupio bi im poklone da me zavole čak bi im kupio malu pudlicu koju bi zvali Mufnica... Jednog dana kad osetim da mi veruju ko rodjenom bratu, izmislio bih da bolujem od neke neizlečive bolesti i da mi trebaju pare za putovanje na Tibet jer jelte to mi je kao gej životni san o kome sam sve vreme pričao i maštao, njihove porodice bi bile skrhane jer ja sam im ko sin do sad. Svi bi skupili novac za moje putovanje na Tibet ali ja ne bih otišao tamo već u Amsterdam gde bih se kurvao i drogirao sa njihovim parama, jedno godinu dana i tako ceo ofucan od droge bih ponovo došao kod njih ovog puta lagajući da mi je na Tibetu doktor rekao da ću živeti još jednu nedelju...Oprosto bih po zadnji put se sa njima onako sentimentalno na plaži dok zalazi sunce uz reči da mi čuvaju moju Mufnicu svi bi posle tih reči zajecali, ja bih otišao bos u beloj košulji i pantalonama u suton dok bacam kamenčice u okean... nekoliko godina kasnije na moju godisnjicu smrti ušao bih na moj profil na vukajliji i napisao defniciju "Dragi moji prijatelji meni je ovde lepo uvek vas gledam odozgo znam sve vaše najmračnije tajne jer mi ovde vidimo sve, moliću se za vas jer mračne sile žele vaše grešne duše" posle toga bi počeo pravi pakao zvao bih ih uvek tačno u ponoć samo neka čuda buka bi se čula, nebjašnjivi šum, ubacio bih pacove u kuću da grebu i lupkaju noću, jednom bi namamio Mufnicu i ofarbao u crveno i stavio neke čudne simbole na nju, otišo bih kod jednog mafijaškog plastičnog hirurga koga sam upoznao u Amsterdamu on bi mi totalno promenio izgled i glas... Otišao bih kod njih jer mi se kao u san javio njihov davno preminuli prijatelj to jest ja rakao bih da moraju da se odreknu od onog što im je najbitnije za spas duše i daju njemu to jest meni...I ja tako postajem mod!

16. Preslikan Kostic.

Nismo dosli ovde da se vredjamo!
    Ludi je toliko lud da je ovo sve garant smislio na licu mesta.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.