Sranje na Kosovu i Metohiji

1. Brt da je milion opet isti kurac

2. Brt ne mozes verovati, mortalitet siptara na Kosovu je u debelom minusu. Mladi beze na zapad vise nego nasi, ostaju sredovecni i matori. U debelom su kurcu. Desava im se isto sti i nama nekada. Kazu ako se trend nastavi do 2030. ce ih biti ispod milion.

3. mi ne znamo koliko nas ima u srbiji.
    mogu tek da zamislim kako su popisivali po djakovici i kosovskoj kamenici recimo.

4. Sasvim je moguce da su ovaj scenario namestili taci i vucic, svakome posle dobro. Kakav rat crni, nema sanse

5. Jeste Đurić glup ko trust kurčeva, al je visok
    Visina>sve ostalo

6. Djuricu se sprema neka funkcija, u roku od mesec dana ce biti da mu spremaju atentat ili tako nesto

7. Realno Kosovo je tumor Srbije sa 2 milki siptara, tumor treba odseci da ne metastazira. Priznati Kosovo i uvesti im vize koje ne mogu da dobiju.

dobro, ne bas tako, ali mislim da treba da imamo neku vrstu stava kao zemlja. prvo da rascistimo u glavi sta je Srbin. jel smo verska zemlja ili nismo kao sto pricamo? Jel su srbi samo oni koji su pravoslavci ili dajemo sansu i ostalima koji sebe smatraju Srbima? Jel srbin samo onaj ko prica srpski jezik? Jel Srbin onaj ko je rodjen na srpskoj zemlji ko god da je...

Imamo taj disbalans izmedju onoga sto mislimo i onoga sto radimo odavno, pricamo kako smo napredna ne fundamentalno religiozna zemlja a onda sutnemo gomilu muslimana srba "vi niste srbi". i sad ti mislis biti Srbin je velika cast, sace svi oni da se preobrate, a narod uzme, pa posto nisu srbi a ima ih puno rese da budu nesto drugo.
    tj ako ces da budes religijski fundamentalan, udri, nemoj samo jedes govna. ako ne mozes ili neces da bijes, onda si budala sa takvim stavom.

sa jedne strane vezujemo kao sekularci, da si srbin ako smatras sebe srbinom i ako pricas srpski i doprinosis srpskom drustvu (sto je po meni ispravno) a sa druge strane imamo vrlo ekskluzivan set pravila kako mozes da budes srbin, sto iskljucuje gomilu raje iz price koju onda ne pokusavas da integrises u drustvo, da ucis srpski i da pokusas da rasiris po teritoriji i prilagodis drustvu i drustvo njima. i onda na kraju ostanes sa delom teritorije na kojoj ne zivi niko ko sebe smatra srbinom, kog drustvo ne smatra srbinom i onda sta ti je plan? da pobijes sve te ljude i koga tacno da naselis?
    sta ces sa tom zemljom?

drustveno imamo muku kompleksa velike nacije, a nemamo silu da to sprovedemo u delo. sekularno smo drustvo a ponasamo se kao turci (samo pravoslavci). vezujemo se za zemlju a ne za ljude. i sa ovim stavom nestajemo kao ideja, nema sile koja moze stvari da ispravi u nasu korist osim da budemo necija kucka gde ce taj kao neke stvari da resi za nas.

ne sme politicar da izadje i da kaze ovo. mozda i znaju, al ovo je totalno politicko, a mozda i realno samoubistvo

8. krivim raspad jugoslavije i sve sto je dovelo do toga, tu generaciju sto je odlucivala kroz 70te do 90te. totalno su napravili i drustvo i sve u nekoj cauri, zasticeni od zapada istoka i svega, da na kraju kad je caura pukla jednostavno kao drustvo nisu umeli da bilo sta urade, nego da se vezu za ono prvo sto im da odgovor (crkve) i da se tako podele.
    bas su lak plen bili za bilo kog sa strane ko ima bilo kakav interes tu.
    totalo nepripremljeno drustvo da se prilagodi bilo kakvoj promeni.

kod nas obrnuto, bejbi bumers zasrali, a milenijalci najebali :)

9. tesko se ispravljaju te stvari, mozda i ne mogu da se isprave. jedino sto mozes mozda je da prihvatis sta si, da ne jedes govna da si nesto sto nisi.

10. кроз 50 до 100 година бугари и шиптари ће се тући око ниша

11. Sprovode ljudi zakon svoje drzave

12. Ejduse, trenutno sam u KM(studiram), setaju se ljudi po gradu, kafici i prodavnice ne rade, sem prodavnica hrane, koje rade.
    Sto se tice granicnih prelaza, znam koliko i svi ostali, sto procitam iz novina.

13. Ima li na jugu išta novo ili Vučko jede gomna po običaju?

14. Evo u nedelju ide ortak na neku svadbu u jebeni vučitrn pa će mi kaže iz prve ruke.
    Ako se vrati s oba para bubrega ofc

15. Smejali smo se kad smo gledali gluglu maps

VUŠTRIII

16. https://youtu.be/9rUDSsBgx8s

Gotovo je

Konc logor Srbija se uskoro zatvara

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.