FK Crvena Zvezda

1. ne znam status Dušana Andjelkovića, ali ako je on i dalje u timu, koja su to onda tri musketara na desnom beku - Andjelković, Cvetković i Petković jebeni hahah

2. zar on nije levi bek

3. ne znam, ja samo gledam evropu i derbi

4. svi oni timovi nosioci mogu da ih pregaze.imaju sanse protiv midjilanda i maribora.to neka egal tekma.ove ostale ako povuku i nekim slucajem dobiju moze se pripisati cistoj sreci.
    a i maribor ima tavaresa koji je za njihove uslove odlican igrac(i za nase).i jednog nigerijca u napadu.sto je za zvezdinu odbranu nemoguca misija.
    inace,poletanovic bog fudbala za sve tamo,a bozovic ubacuje poluspremne berace pomorandzi umesto njega...

5. Full name Dušan Andjelković
    Date of birth June 15, 1982 (age 34)
    Place of birth Kraljevo, SFR Yugoslavia
    Height 1.72 m (5 ft 8 in)
    Playing position Left back

6. pa desno je ako gledaš iz ugla protivničkog golmana ;)

7. U i sto si mi ti zanimljiv u picku materinu

8. Ubilo se sto si zanimljiv

9. Jeste, Rijeka je baš velesila, Maribor je jedva izbacio Levski (opet Bugari mame im ga baš) i u prvoj utakmici bio dosta lošiji od škotskog Aberdina, Genk je vrlo lako mogao da ispadne od Budućnosti, igrali produžetke. Sve velikan do velikana.

10. Iskreno posle Bordoa jebe mi se tačno

11. Sanitarni čvor
    svi oni timovi nosioci mogu da ih pregaze.imaju sanse protiv midjilanda i maribora.to neka egal tekma.ove ostale ako povuku i nekim slucajem dobiju moze se pripisati cistoj sreci.
    a i maribor ima tavaresa koji je za njihove uslove odlican igrac(i za nase).i jednog nigerijca u napadu.sto je za zvezdinu odbranu nemoguca misija.
    inace,poletanovic bog fudbala za sve tamo,a bozovic ubacuje poluspremne berace pomorandzi umesto njega...

Brate udjeliću ti malo mrvica hleba slatki dživdžane

12. Na marakani iliti rajku se punije cuju grobari jer tesko da ce neki student masinstva ici na gostujuci stadion u utakmici zvanoj derbi. Isto tako tesko da neki sijalica ide na jna na sever nego svih 7-8k cigana koji idu idu da se pijani i drogirani deru i pevaju. Ma marakani na sever osim onog jezgra od nekih 4-5k ljudi koji su u navijackim grupama i jos par soma ljudi koji dolaze da navijaju imas jos 5k sminkera koje boli kurac za navijanje grickaju suncokret, snimaju navijanje, selfiji, drze devojke za ruku...

13. nemaju za mnogo cega ni da navijaju.par tekmi kvalifikacija,koji derbi,malo vosa,mozda cuka i to mu dodje to.za ovo ostalo se nadju da piju,pa se posle njih par stotina ili hiljada dere.

14. hahah sad sam otiso na utakmicu i nikad vise....bas zbog tih tru prezajebanih navijaca i naravno zbog vrhunskog kvaliteta fudbala. Oticu ako dodje neka fudbalska sila, al cu otici da sednem na istok ili zapad, ne da se guram medju smrdljivom pijanom ruljom.

eee jedno 30 000 puta sam cuo kako govore OVO SU SVE CIVILI DOSLI DA GLEDAJU NIKO NE NAVIJA, alo druze kolko vidim ni ti nesto ne urlices...a kako to znam, pa zato sto stojim pored tebe i vidim te da ne pevas!
    Stoke pijane kolko hoces, nabildovana tetovirana stoka ide pijana gura se itd...pusite bre kurac...pa one ribe napaljene kad vidim jbt, jednu sam video u stiklama....meni noge otekle u patikama, a ona u stiklama...

a ne znam dal bednije zvuci ovo MI GROBARI SAMO GLAS I DLANOVI...vauuuuu, zvuci ko da jedes klot pasulj bez mesa

15. Jedino vredno sa severa je ekipica koja radio koreo
    Stacionirani su dole od stepenica na sredini ka istoku i jebu mamu uvek

16. lečki_mrav
    Jeste, Rijeka je baš velesila, Maribor je jedva izbacio Levski (opet Bugari mame im ga baš) i u prvoj utakmici bio dosta lošiji od škotskog Aberdina, Genk je vrlo lako mogao da ispadne od Budućnosti, igrali produžetke. Sve velikan do velikana.

ne moraju da budu velikani da bi dobili zvezdu.dovoljno je da imaju 13-14 spremnih igraca koji ne prodaju 56 lopti na sredini i koji mogu 2-3 kontre po utakmici istrcati.
    velikani bi ih razguzili,a ovi ce ih samo dobiti najverovatnije.nekim cudom bi mozda mogli nekog proci ukoliko bi izbacili nespremne crnce i rome.bugari im za dve tekme spakuju 6 komada.

17. pezos prijatelju imam utisak da si iz moje price shvatio da sam ja zastupnik nekog grlatog grobarskog navijanja srce shal dlanovi
    bole mene kurcina i mislim da su grobari horda stocarksa ja dobru atmosferu vidim u premijer ligi i u nba kad je plejof znaci samo prirodno reagovanjej nikakve pesme i sranja a ja licno zapravo se ne bi cak ni toliko oglasavao
    ja samo kazem da je u tom svetu navijanja smesnije biti cigan nego grobar znaci kad si se vec odlucio za tu pricu onda bolje budi kao grobari

18. e moj gvozdene pa ultras world je 2014. proglasio delije najboljim navijacima na svijetu, ti mi se nesto razumes u navijanje, a TVOJI GROBARI SU TEK PETI AHAHAHA JADNICI

https://www.youtube.com/watch?v=uxlYVJ1VHMA

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.