FK Crvena Zvezda

1. Nisam mnogo učestvovao na temi tokom grobarskog seirenja zbog Zvezdinog poraza, ali sam iščitao sve i samo da kažem da je Vukajlija dobila novog Rasnog, a to je Bombas. Gluposti koje taj čovek izgovara prejebale su i gluposti vođe navijačke grupe Delije Pale.
    Čak i ako je Bombas trolovao, gluposti su prevelike.

2. Brt, ne slažem se, molim obrazloži.

3. kaze ti da kenjas previse po forumu i da previse potenciras neko svoje materijalno bogastvo (koje je manje nego sto ga ovde predstavljas)

4. Brt, ti si mene pomesao sa nekim, gde sam ja pricao o materijalnim stvarima?

5. kaze ti da kenjas i velicas partizan koji je isto sranje ko zvezda.u prevodu velicas vise svoje govno
    da se ogradim,cela liga je ista takva

6. Da je pravde da osvoje ligu ispred blizanaca!

B92: LE: Vojvodina ponovo herojski do plej-ofa! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=04&nav_id=1162452

7. http://www.index.hr/images2/dsf44__1470344273_90.137.161.79.jpg

Рапид, Слован или Аустрија некако нам највише леже, мада један део мене жели ПАОК да буде срања неког и да нас заувек избаце.

8. Zapadnu Šunku izvlačimo. Videćete.

9. slaba vajda. samo da ne dođu neki šahtjor, krasnodar ili tako neki pa da moram da gledam kako nas tovare

10. Шахтјор, Спарта Праг, Макаби Тел Авив, Гент, Сасуоло и Карабаг.

11. ako dobijemo vest hem prolazimo, ostali nas tovare svi

12. eto, da se izbegnu šahtjor, sparta i sasuolo, sa ostalima može da se igra

13. http://i.imgur.com/sIheid4.jpg
    због оваквих огавштина што навијају за звезду не треба никад нигде да уђемо

14. Nije ni ta Sparta nepobediva, ispali od rumunskog vicešampiona. A i imali su ukupno dva ili tri stranca u tim mečevima, sve ostalo Česi. Ma Šahtjor je daleko najvažnije da izbegnemo, ajde i taj Sasuolo ne bi valjalo da dobijemo, sa ostalima može.

A Vojvodina može na AZ, PAOK, Liberec, Sent Etjen, Austiju iz Beča.

15. pa valjda ste najjaci na svijetu
    nema potrebe nikoga da izbjegavate
    oni vas trreba da se plase
    zamisli sad u taboru fudbalskog kluba sahtjor govore
    joj samo da zvezdu izbjegnemo
    e ta vremena nikad necemo docekati drugovi moji

16. OVO NE VALJA: Poznati potencijalni rivali Crvene zvezde

Crvena zvezda će, po svemu sudeći, imati veoma težak zadatak, pošto su joj potencijalni rivali ekipe Šahtjora, Sparte Prag, Makabija iz Tel Aviav, Genta iz Belgije, Sasuola iz Italije i Karabaga iz Azerbejdžana.

Šta mi koji kurac ima da se ložimo na LŠ kad nam se tresu gaće od ovih ekipa.

17. o tome ti pričam
    tuga na šta je naš fudbal spao

18. Duvamo, ko god da dođe.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.