FK Crvena Zvezda

1. ne lažem, živa istina svako može lično proveriti, ja šetao (izvidjao hehehe) i video očima

2. Бомбаш, шта је Партизан: удружење грађана или државно предузеће?

3. Fk Partizan je samostalna sportska organizacija u formi udruzenja, imas statut fk na internetu samo kucaj...

Nego
    http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/kobni-zigicev-transfer-veliki-udarac-za-zvezdu-blokirane-uplate-iz-kase-uefa/e5q92rm

Kako bese ono uefa mafija

4. Koliko se ja secam ni Rasing Zvezdi nije isplatio ceo taj transfer. Ali taj ugovor je po Zvezdu stetan koliko i Zivkovicev za Partizan..

5. Tu je Dzaja ukro pare kao i za Dudica, Dzaja ce robijati za ova dva transfera kad tad.

6. da obuce kopacke.
    krv ti jebem

7. Pa nije igrao u 16 veku za Krnjesevce nego za Partizan, sa kojim je igrao i Evropu, bio u Engleskoj npr... Moze li iko normalan da misli da on nije mogao kupiti jebene kopacke ako ih je toliko zeleo?

8. Fk Partizan je samostalna sportska organizacija u formi udruzenja

Значи, исто као и Звезда. Ништа, спремај се за катанац. Иду оба клуба у пакету. Како ми је један економиста објаснио, немогуће је приватизовати удружење грађана за разлику од државног и јавног предузећа. А пошто и Звезда, и Партизан имају велике дугове (Звездин дуг је и даље огроман, а Партизанов расте), радње ће морати да буду затворене (стечај) или ће се вечити дерби играти у Српској Лиги Београд.

9. Verovatna opcija za Zvezdu, Rendzers je ugasen za mnogo manje dugove... Na drugoj strani Partizan dugove resava zrtvovanjem 3 sezone, prodajom prvog tima i nastupom sa omladincima.

10. Hocu reci bez ikakvog cinizma, podjebavanja ili bilo cega drugog... Zvezda je ziva iskljucivo zahvaljujuci poziciji jednog coveka, oni to i ne kriju, naprotiv... A to je priznaces malo klimavo i bez perspektive.

11. Можда, ако вам остане овај дуг и почне да се смањује. А шта ћете, ако на крају сезоне дуг нарасте на 20 милиона? Жрвоваћете 4 сезоне и тако у недоглед. Не бива то. Није ова фрка око избора вашег председника због тога што воле Партизан и имају идеју како да смање дуг, него да ућаре колико могу док држава не прогласи фајронт. Иначе, Терзић је мала беба за Пискија, а поготво за Џајића.

Апропо ових трансфера један добар интервју са Владимиром Цветковићем.
    http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/velika-ispovest-vladimira-cvetkovica-kako-je-tapi-pokusao-da-kupi-finale-u-bariju/

12. Gledaj, vratiti dugove samo po sebi ne predstavlja problem. Problem predstavlja sta dalje.

13. navijam za partizan, ali zvezda može da sisa kurac moj!

14. A praktično mislim da je grupacija antizvezdaša političara htela da uprlja Zvezdu. Mislim da je tu odigralo ulogu nekoliko ličnosti, političara i polupolitičara. Nelogično je i nemoguće. Ne postoji ništa u fudbalskom životu što je radila Zvezda, a da nije radio Partizan. Ne postoji nijedna stvar. I sad, iz Partizana niko ni na razgovor. A nama dođu ovde da nas hapse i čekaju reportere. Zove me sestra uplakana i kaže da sam uhapšen...

Ne postoji ništa u fudbalskom životu što je radila Zvezda, a da nije radio Partizan.

Highlight

15. Sta te cudi, u Srbiji je to smisao zivota. Iz nekog razloga zgadija veruje da je abolirana svega ukoliko je to neko uradio pre njih.

16. I šta su vam rekli? Džajić kaže da su mu odmah skinuli lisice kad su se ugasile kamere?

Jesu. Sve je to bilo za javnost. Nikada neću zaboraviti jednog inspektora dok smo čekali saslušanje. Pita me hoću li kafu, ja kažem - neću ništa od policije. On mi kaže: "Nije to od policije, nemamo mi fond za to, nije ovo američki film, ovo je od mene." Rekoh, neću ništa. A on mi kaže: "Znam da nisi uzeo pare." A hapšenje i sve ovo, pitam ga. "To me ne pitaj.

Malo su nas klali turci nemci bugari i ostali..

17. Mislim jest dzivdzan koment al stvarno smo govna

edit

au koliko je nahvalio vucica morao sam nakratko da prekinem citanje da odem do toaleta

18. Dzajic je uzeo pare za Dudica i Zigica, pa to ni u Zvezdi nisu krili...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.