Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Boli me savrseno kurac za hapsenje, ali cigani bi prvi trebali biti protiv njega.
Џајић узео паре од играча, а они редом сведочили у његову корист.... А и толико дуго човек проведе у притвору а ни један једини доказ да се не појави против њега.... Или их Бомбаш има и био би рад са нама да их подели?
Dzajic nije uzeo pare od igraca, drugo nije Dudic svedocio u njegovu korist...
Ма ни случајно....
http://mondo.rs/a140322/Sport/Fudbal/Dudic-Dzajic-mi-nista-ne-duguje.html
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:243640-Dudic-Dzajic-mi-nista-ne-duguje
http://s2.quickmeme.com/img/c0/c03e3f8823f759d0babe31851ff8364e92a0f45e70f9ba140bde97fa7984593a.jpg
Dzajic nije bio ni optuzen da je uzeo pare od Dudica, vec da je transfer tog igraca bio mutan. Kao svedok na sudjenju je rekao nemam ja sa Dzajicem nista, ne duguje mi nista i pustite me u picku materinu. To je sve.
За дугове и нас и Партизана се треба обратити менаџерима и политичким гарнитурама које су продефиловале кроз оба клуба (зато некад гурају један, а некад други клуб, титра њима јаје да гурају неки клуб јер навијају за њега)....
Џајић узео паре од играча, а они редом сведочили у његову корист.... А и толико дуго човек проведе у притвору а ни један једини доказ да се не појави против њега.... Или их Бомбаш има и био би рад са нама да их подели?
Pa pazi, igrači su dobijali pare, dobijali su ugovore sa klubovima poput Sampdorije, Lacija, Benfike, Atletika itd i što bi se bunili. A to što su možda Džaja, Piksi i ostali ''uzimali'' pare iz zvezde, uzimali su za ćef nekim drugim moćnicima. Nisu svi u tim upravnim odborima tu iz ljubavi prema klubu.
A realno, njih dvojica su bili kao Mamić sada, prodavali su igrače u jake klubove, po jakim cenama, čak ako se gleda period od kraja 80-ih, pa do 2001/2. mislim da su za više para prodali igrače, nego mamić za ovih 10-15 godina. Naravno i tada su igrači bili dosta jeftiniji nego danas. A za krađu para jbg, ja ne znam koliki je dug bio 2000. ali posle neke 2005. je ludački porastao, ko je uzeo pare, vidi se.
Bombaš je psihijatrijski slučaj, zašto iko raspravlja sa njim?
E poy remy, remy se nervira jer je provaljen da nema pojma o filmovima. Kaze u temi filmovi e otkrio sam jedan film, avangarda je preporucujem, odes na imdb ono ocena 8,9. Jebes remija, lupa gluposti.
Elem, slazem se sa Big Dipperom, cela Srbija zna da Zvezda nije videla marke od Stankovicevog transfera, kao ni Partizan od Kezmana. S druge strane da nije njih, mislim politicara jebali bi se i jedni i drugi.
A ovo za Dzajica, nema veze da je neka namestaljka, imali su dokaze jake jbg... Kome i zasto je bilo u interesu da pakuje najvecoj fudbalskoj legendi, koja u tom trenutku nije ni imao veze sa klubovima... To je negativan imidz za svaku vlast, tako da mislim da je bilo nesto.
Ovo su već ozbiljni simptomi, kad god uđem na sajt poslednji post na temi o FK Crvena zvezda je obavezno Bombašev. Odmori brate malo.
u pravu si brt, poz
Ja se ne nerviram, da bih se nervirao, morao bih da cenim tvoje mišljenje, a smatram da si čovek sa dijagnozom koji ne zna kako da se iskobelja pa laje na sve koji se ne slažu sa njim.
A pritom, za neke od onih filmova nikada nisam rekao da sam ih otkrio, nego znam da ih 95% ljudi odavde nije gledalo i verovatno ih neće gledati, tako da što bi rekao Straja "ako se jednom čoveku svidi ovaj film, smatram da je moja misija uspela" lololololo. A i ne krijem ja da nisam odgledao dosta klasika do sada, tj. u poslednje dve godine sam svoj skor drastično popravio, al' ono, opušteno, gledam ja mnogo đubre filmova, i generalno gledam dosta filmova jer su mi zabavni. Ali to ne znači da moram svaki ok film ovde da predložim. Predlažem uglavnom ono što me oduševi, a jbg, retko koji film koji ima peticu na imdbu je zaista dobar. Uglavnom, svi imaju dosta mana, mada mogu lično da te šinu pa da ti budu dobri. Sve zavisi, ima izuzetaka.
Ali isto tako, nije svaki film sa osmicom dobar.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/263/866/403.gif
Nema veze, nek si ti nama ostavio još jedan post na temi o Zvezdi ♥
i da je milijardu maraka uzeo,tesko da bi iko protiv njega svedocio.ne samo njega,generalno.razmisljaju tipa bolje da imam oba kolena.
Ispade Dzaja mafijas lvl-a Al Kapone od koga drhte bivsi igraci strahujuci za svoj zivot a boga mi i za zivote svojih najblizih, danas ga otkucaju sutra se bude sa odsecenom konjskom glavom u krevetu, u kopackama nalaze flopidiskove sa narezanom pesmom Bajage i slicno..
dzaja je vise neki soprano.pilicarenje.
i on i terza cg drzavljanstvo.za svaki slucaj.terza je crnogorac,pa zato,a dzaji zena crnogorka.nije da bi bezali.
Za Terzu ovo gore vec stoji.
http://www.mozzartsport.com/vesti/derbi-pomeren-zbog-lgbt-parade/145533
HAHAHAHA SRBENDE ŠTA STE DOČEKALI