Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ahaha dobro dobro, nemoj posla da vam nisam rekao već sada da mažete da što više olabavite mišiće tu :)
Јебаће Орландињо Сандру Партизан, ја кад ти кажем.
Vidi ga Dzoni se pojavio, gde si bre kurajberu, bas nesto razmisljam gde ste se razbezali, jel direktiva ili samoinicijativno? Fale malo glave koje mogu i neki argument da daju u rasspravi, a ne samo excel tabele
P.s. Namazao Leonardo, kaze druzi se sa Vijerom, pa dosao malo u LJutice Bogdana, namazali mu ovi nasi, druzenje pre svega, prijatelju se u nevolji pomaze
Evo me, počeo sam polagano da se pojavljujem ponovo, nedostaje Vukajlija. Ma nema tu argumenata oko Derbija. Semafor je jedini. Koji rezultat bude, taj je pobedio.
FRAZA ALERT: Ne pobeđuje uvek bolji ili onaj ko je u boljoj formi.
http://www.vice.com/rs/read/poslednji-kultni-heroj-vice-u-gostima-kod-marka-pantelica
Šta to?
Da si sredinom devedesetih osvojio neko pevačko TV-takmičenje izvođenjem Don't Stop Believin' benda Journey .
Ma to je izmišljotina. Čoveče, to me je pitao i Marsel Brands, sportski direktor PSV Endhovena. Je li bre, kaže on, jel' ovo istina, šta si ti, neki pevač? A ja mu kažem, 'ajde bre Marsel nemo' se za'ebavati, to neka budala lupeta po internetu... A on umire od smeha.
Jebote sad hocu da okacim tekst
INDIJAAAAAA, PAKISTAAAAAAAN
hahahahahha zamišljam pantelu kako peva pored tonija u zadnjoj sceni sopranovh
https://vice-images.vice.com/images/articles/crops/2016/09/14/poslednji-kultni-heroj-vice-u-gostima-kod-marka-pantelica-1473845951-crop_desktop.jpg?resize=:&output-quality=75
LIČI MALO NA SILA OVDE
Ciganima se u poslednje dve godine nisu sklanjali samo Kairat, Sasuolo, Ludogorec i Partizan.
Sklanjali ste se vi vise puta, slonicete se opet.
Tuzna utakmica generalno gledano, nasa kurvinjska taktika nam se obila o glavu, prosto mi nije jasno da covek sa takvim iskustvom i igracima igra na iks. Kad god smo, a to nismo radili cesto nego smo mrsili muda uglavnom, povukli loptu, stvorila se neka prilika, sut sa distance. Katastrofalno je da nismo napali onakvu odbranu Partizana, verovatno najslabiju u poslednjih 10 godina, ako ne i vise. Partizan konkretniji u drugom poluvremenu, pokazali su vise zelje od ovih nasih pavijana.
Jebote, Dusan Andjelkovic. Nemam reci.
Ok popalili se franjevci, Vosa igra fino, valjda ce Crnogorac da se smiri malo sa ovim tumbanjem i jedenjem govana, ali i dalje smo daleko ispred svih sto se tice kvaliteta, samo to treba da se dokaze sledeci put.
Znao sam da ce neki maler se desi, cim sam ja sa caletom krenuo na utakmicu, na kraju mi bilo simpaticno kako se radovao matori kad su ga munuli.
Krivica Vučića za bilo šta loše u Srbiji do 89. minuta subotnjeg derbija 100%.
Krivica Vučića za bilo šta loše u Srbiji u 89. minutu subotnjeg derbija 0%.
Pored mene bila ona gnjida iz Obrenovca, Cuckovic. NISMO ISTI!!!
Ajoj sta vam radi Andjus, zlo
Ima link neko, mrzi me da trazim bas
https://youtu.be/4NuSPuqi4U0
Ljubim kurac
LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE
LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORELUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORELUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORELUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORELUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORELUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORELUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORELUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORELUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORELUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE LUNE MAJSTORE
Pričao mi ortak, inače sin vođe navijača PSG, da je veće ludilo vladalo oko Pantelića u Parizu nego oko Ronaldinja, da je 5-6k ljudi išlo da gleda tekme omladinske sekcije zbog njega.
Ortak ti procitao tekst sto je vice objavio intervju sa Pantelicem, picka.
Kvota na nas protiv vose 1.50, majko mila, pa dacemo im 4, zar stvarno misle da drzavni projekat moze dva puta da izgubi u 7 dana, Gazprom to nece dozvoliti, a i cujem da je Vucic odjebao direktivu da ne daje vise pare u nas klub, pa ce opet da da.