Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma jok, nisam ja kao vi da upadam na temu i vredjam hoho. Hteo sam samo da edukujem.
Zar za prozivke na komsijskim temama ne ide ban od 2 nedelje?
Па едукуј нас, ми волимо да слушамо песмице које измишљају људи који су једва обданиште завршили.
Hahah, ma neka, proguglaces ti to ako te zanima.
bice!
Зашто си уопште ушао овде који курац, иди тамо на вашу тему па кењај о нама.
nisam bio odavno, sto ste tako nepristojni?
хах, МИ непристојни?!
pa da
Vule, jesi vid'o klip?
http://www.youtube.com/watch?v=XuR40D2cU6U&feature=player_embedded
вуле95
95
1995
и кад на то додам онај џимијев постер
све ми јасно.
Vule, ja sam ti reko da cemo mi osvojiti titulu, a vi kup.
Vule, zadnja opomena da ne šaraš po njihovim temama.
Jedino možeš da dođeš da im čestitaš nešto (ko zna kad). :)
Полако... Доћи ће и наших пет минута (година)... лоло
Par puta sam ulazio na njihovu temu i ne mogu da verujem koliku mrznju oni ispoljavaju na njoj. Sto bi rekli klinci sa sportala, "kompleksi".
Ја се више и не обазирем на њих... Пре сам се нервирао, сад ме боле мудо за њих...
ЦЕО ДААААН ДРОГИРАН ПИЈЕМ ПИВО ИСПРЕД РАФЕ САСВИМ САМ
ТО САМ ЈА ХУЛИГАН, ВОЖДОВЦУ САМ ЈА ОДААААААААААААААН
ВИДИМО СЕ ЗА 15 ГОДИНА КАД УЂЕМО У ПРВУ ЛИГУ ЦИГАНИ!
Dobar vam novi stadion ;))
Sad će i protiv Smedereva da bude stampedo... Moram reći da dugo nisam bio na utakmici, i iznenadilo me koliko klinčadije ima. Od kojih pola ne zna da nabroji 5 igrača ...
CITAtSad će i protiv Smedereva da bude stampedo... Moram reći da dugo nisam bio na utakmici, i iznenadilo me koliko klinčadije ima. Od kojih pola ne zna da nabroji 5 igrača ...
TATIC
Неће бити против Смедерева бесплатно.
Кад се окупе опет браћа инвалиди :)
Мене срамота јер знам и омладинце ололо
Biće. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/211122/Zvezda-otvara-kapije-Marakane-i-protiv-Smedereva
Ne znam samo kako će da izdrži taj stadion gore, al ajd. Šta ja znam :)
Ma i ja znam omladince, ćuti...