Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kaizen je grobar.
Газда пичко гробарска!
To je stadion.
Gazda, jel Franjo osnovo i Vukajliju?
Došao klinja na Sever da sere. Ne zna da šutne parče hleba ispod stola, da keva ne vidi, a kamo li loptu, pa opet uzeo da kenja na Severu dok svi pevaju. Murš.
Ih što ne volim takve...Mada i ja nešto ne gotivim sjever od napuštanja na poluvremenu one utakmice protiv groblja kad je bio fazon Stop represiji itd...
Ја бијо на западу са ортаком и његовом кевом ЛоЛ... Сацам бијо на западу и никад више... Начи ти људи су као нека секта. Само кењају. Лик иза мене целу текму пљује Тошића ко да му је брата убио, а лик поред њега смара како немамо нападача, како су сви ко бабе и тако...
Ja jednom bio na istoku i nikad vise. Ako ne budem mogao da udjem na sever, vraticu se kuci.
Па и треба да га пљује, кад лик не да није штопер, него бих ја боље одиграо штопера од њега, и стварно ми није јасно зашто је он уиграван на штопера са Максимовићем током припрема, када је и тамо на утакмицама направио много грешака. Ретко неинтелигентан играч. Он је само за левог бека, нигде другде, јер је велики борац, и може да трчи 200 минута, и ту његова неинтелигентност не долази толико до изражаја. А што се тиче нападача, немамо онаквог каквог Роби хоће, он хоће Месија ту, јер једино играч Месијевог профила се уклапа у ову формацију коју ми играмо.
Naravno da nije inteligentan. Kako covek koji je izabrao Karleusu za zivotnu saputnicu moze da bude inteligentan? Kostace nas to njegovo igranje na mestu stopera, dosta gresaka pravi.
Toša jebe keve kad igra na beku. Vidi se da ga lopta ponese i sad, dok je štoper, pa on lepo istrči. Ne znam što ne stavi Ćosu na štopera, a Toša i Mladenović neka šibaju na levom beku. Pa i Petko je bolji štoper od Toše, verovatno.
Inače, ja ne znam zašto, al se kidam na ovaj đubar:
http://www.youtube.com/watch?v=XuR40D2cU6U&feature=player_embedded
ahahahahahah id u kurac!
Ma kakva Zvezda kakav Partizan, ja navijam za pečeno pile i tevsiju krompira.
нелол
koji saundtrek za Avrama. kako sizvorno zove, o zna li neko?
El Mudo - Chacaron Macaron
Је л' зна неко ди има да се купи дрес кошаркашког клуба и по којој цени... Гледао сам на сајту Рецтар шопа, али тамо нема...
Ja sam trazio u adidasovim prodavnicama, nije imalo. Nem prectavu gde bi moglo da se kupi.
Znate onu, ne pomaze huk severa?
Не знамо, ај нам једном на увце ако није проблем.
41.250 комплекса !