Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Партизан замало у 2. шеширу.
oznojio sam se od blama kad je stojković izgovorio ono ''došli na rupu, na maru'' bukvalno se već sat vremena zahvaljujem Bogu što nisam takav ispao
Posle ovakvog izdanja Gejlora, ja bih na Tilmovom mestu tražio onih 800din nazad xd
(ako je to ta opklada bila)
Ne samo tih 800 dinži već i pseto da doda svojih 800 dinara
(ako je to ta opklada bila)
Nisam mu ni uzeo pare. Uplatio je regularno soma dinara ali nisam hteo da ih podignem.
Nego JEBI KARAJ PRDI
Kakva utakmica. I da nismo prošli bilo bi utesno sto se moze reci da zvezda posle mnogo godina igra fudbal. Bio sam na utakmici a malo je falilo da ne odem jer me mrzelo. Kajao bih se sto godina narednih.
Milos-88
Kakva utakmica. I da nismo prošli bilo bi utesno sto se moze reci da zvezda posle mnogo godina igra fudbal. Bio sam na utakmici a malo je falilo da ne odem jer me mrzelo. Kajao bih se sto godina narednih.
Vukajlija.
Marihuana.
Mislio sam da ce biti Bordo 2
Drago mi je da su oba titova blizanca prosla <3 dabogda se sreli u nokaut fazi
Krivo mi je što i Obilić nije ušao i što Arkan neće da se uključi
Dragi Kosmajac, vidim da gajite lepo misljenje o Arkanu. Zanima me misljenje Vaše o Arkanu jr.?
Biti ko vola u kupusu. Svakodnevno. Više puta
Imam druga jednog tj najboljeg koji se rodio u kući bez struje. Presirotinja bio. Moje godište. Za 30 godina svojih je stekao milion što para što kapitala. Vredan ko vatra, spava 4 sata dnevo godinama, zube već ima veštačke sve poispadali itd. Spreman na sve bukvalno. I nije zaboravio ko je bio i šta je. Sedimo davno kod njega i žena mu lista tel i pročita negde info da su veljko, šijanov sin i šta znam ko još kad su se vraćali sa zlatibora stali i iz puške pobili nekom sirotom coveku bikove neke u livadi dok su pasli.
Lik počeo da se trese. Njega je 6 meseci držala ideja da se ode za Bg u klabing gde su ovi i da im se pootvaraju lobanje. Sve jebeno isplanirao bio. Jedva ga odvratili. Od tad ima 2 godine mislim i sad provuče kroz priču nekad te bikove jadne i kako su oni tom čoveku možda bili sve u životu i kako bi trebalo da se ode za Bg
Slepacki do jaja je to. Ja ne bih za drugog tako reagovao, al za moje bikove....
A o Ceci? Jebe li se kako stigne? Je l je jebo Legija, msm i on je jak u tim vodama i to
Ceca je dama jedna nadasve XD
Ne znam znam da je iz Zitoradje a Dacic je zavrsio srednju skolu u Zitoradji, sumnjivo mi sve to
http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=1166#post_3792121
морам да се сложим са бугарином
ha, ha, ha