FK Crvena Zvezda

1. Bio sam na utakmici. Nismo igrali očajno na momente. Golman je ispucao cirka trideset-četrdeset lopti. Osim Kange, niko nije jak na lopti. Mora se i dodati da imamo solidno brze igrače pa tim nadoknađujemo odsustvo osnovne fudbalske inteligencije. Pored toga, svidela mi se postavka stoperskog para koji je dobar deo utakmice funkcionisao tako da jedan igrač ide na sve lopte, a drugi ostaje pozadi kao čistač. Treba pohvaliti i trenera koji je nekako naučio igrače da se solidno dobro transformišu iz formacije 6-3-1(može biti i 4-5-1) u formaciju 4-3-3. Eto tako, kontam da će trebati više muda za ozbiljnije protivnike, igrati do noge, rizikovati greške, ali pošto se solidno brzo otvaramo u napadu može to da garantuje i kišu golova na utakmicma - bolje to nego muslinovanje 0-2

2. Evo zreba ajmo daj tri najjaca da grmimo

3. Paca zabo do jaja grupu ima da prodju smem u pare

4. Dakle Zvezda sad ide u neku plavu grupu kolko sam skapirao zreb
    Edit: Grupa G bi bila najlaksa po meni za zvezdu

5. Hahaha i iz cetvrtog im uleti skenderbeg xdddd

6. Prebacise lugano u g toj sam se nadao

7. eto hteli ste arsenal xd

8. Gledaj sranje da nisu prebacili lugano zaboli bi dobru grupu i prosli bi dalje i mi i paca sto posto

9. 1 bod i to kod kuce remi sa bateom

10. jbg, ne moze 2 kluba iz iste asocijacije da budu u istoj "boji" zbog tv prenosa

11. шта сте се примили јбт мислили сте имаће шансе да прођу било коју групу хахаха

добро је овако, бар ће бити једна атрактивна утакмица на маракани

12. JEBAĆEMO VENGERA

13. Ko je s nama?
    A ko s Paćó?
    Arm tebe pitam

14. Iskreno sam se nadao ili da zabodemo top protivnike pa da gledamo fudbala ili krs ko pacine pa da se lozimo

I skenderbegu sam se nadao najiskrenije moram ici na jna sa grobljem sada

15. Нисам очекивао да прођу групу, али да макар добијемо некога да мало коефицијент набуџимо. Јбг. Догодине опет клање за улазак у ЛЕ са јаким екипама.

16. Jebemo arsenal na emirejtsu, Vujadin daje gol u 90. minutu devet meseci kasnije Mirka rađa četvrto dete.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.