Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nije jednog, vidio sam barem petoricu.
E ne gotivim ja ovog Milunovića... skinuo je ribu mom ortaku.. Htela kurva fudbalera...
Kurva...neda pičke...
ОООООООООООООО МИ ТЕБИ ПЕВАМОООООООООООООООООООО
I KADA GUBIMO I KADA VODIMO MI TEBI PEVAMOOOOOOOOOOOOOOOOO
Оно, као... Игра јес' да није никак'а, али 3:1 је резултат и по' са оваквом игром. Немате ви неки тим да можете много да зановетате. Треба Просинечком дати шансу да се заједно са Звездом уздигне на виши ниво. Једино што треба да скапира је да не може да игра к'о Барселона са ТСЛ "звездама". Е сад, ако има неки добар тренер, који нема ангажман, тј. ако имате алтернативу за Просинечког, онда би га требало отпустити и довести тог неког генија да од ових младих направи играче за добру продају. :Д
Prvi put gledam groblje posle 100 godina i vidim da ni oni veze nemaju. Gori su od nas u ovih 20 minuta. Kenja ih samo što im je onaj Marković brz ko kurac, pa izvlači neke golove, izgleda.
Bio sam na Spartak - Radnički, žaloooos'... Ima li snimak golova negde?
Eve:
http://www.youtube.com/watch?v=uA7aKo87Lzw&feature=g-all-c&context=G2ee1483FAAAAAAAAAAA
'fala.
ВОЛИМ ГРАНТА К'О ДА МИ ЈЕ ТАТА!
ллолололо, како римујем!
ако, само нек' наставе са киксевима, боли ме тукидид што ће после да вичу да је продано. шукурац, туљани!
Eh, kad sam ja pisao na ovoj temi da je nasa titula... Ne mogu sad da trazim prvi post, ko zna kad je bio.
EDIT: http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=99#post_1766971
Полако...још је титула далеко. Ви заборављате да сам ја и даље председник савеза?
Полако са тим причама о титули, каква црна титула, далеко је то још. Звезда мора да гледа себе, и да побољша своју игру, а резултати ће сами да дођу. Разлика јесењег Партизана и овог, је што је онај искористио већину шанси коју је створио, а овај само једну у две утакмице, тако је добио и дерби, дао је два гола из 3, 4 шансе, данас је имао бар 5 шанси уз 20 и нешто шутева, а није дао ниједан. То је исти тим, ја се само надам да ће наставити да не користе шансе бар у још наредна 3 меча :). А и да не заборавим Толета наравно који вреба из заседе :)
Ako negdje sretnem Granta, pičke ću mu dati.
Ne mogu da vjerujem da je čovjek ovoliko zasrao (za sada). Ko što je Pižonče onomad imao prednosti, pa ga odjebali pa popušili prvenstvo.
Само нек остане до дербија. После могу и Станоја да врате.
Ista stvar kao sada. Oni ce uzeti kup, mi prvenstvo. Stavite kucu i imanje na Partizan u polufinalu kupa!
Posle derbija imaju dve tekme lololo
Izgleda da je tekma u sredu u 18:30, a ne u 17:00, kako sam prvobitno mislio. Dobro je, neću morati da trčim sa faksa ko konj. Ne znam zašto je ne uguraju u večernji termin, k'o evropsku tekmu, došlo bi puno više ljudi.
http://www.youtube.com/watch?v=JDIpkYmu1h4&feature=relmfu
Шта учини црни Авраме, Авраме... :)