FK Crvena Zvezda

1. каже виц: шта пева станојевић ови' дана?
    "...и све што сам стек'о потрошиће неко!"

но, да се не спрдамо више, доста смо били вицкасти, и шес' бодова је превише. ако буде два за њих пред дерби, онда ћемо моћи да се понадамо нечему.

2. Jedva čekam sredicu sredić da se tekmačimo. Mislio sam da neće biti uopšte puno ljudi sad, ali kako čitam, ponovo će baš dosta njih da dolazi. Viđećemo, viđećemo. Da se napuni severnjača, a zapad i istok po pola i puna kapica.

3. Ма биће пуно симапти :)
    ЗВЕЗДА ОООООООООООООООООО

4. Puknućemo u kupu i uzećemo ligu...

5. Tako je Mare. Ista situacija kao kad su Zonpija oterali. Sve te tako providno...

6. SNAGA BELOGA GRADA NEK VODI TE SADA U NOVU POBEDU!

7. Au, poništiše gol i dadoše Mikiću žuti. Sudijo promašaju mrtvi.....

8. Чист гол нам поништише! Још онај ментол линијски диг'о заставицу тек кад је лопта ушла у гол.

ТОЛЕ ЛОПОВЕ!

Едит: А сад нам и чист пенал не досудише! Па докле више?!

9. хаха, па нек' се терају у курац!
    чист гол и чист пенал! напеналим ти сестру, јебем ти матер, а ја чекам п2+. говнар.

10. Daj bre ovaj pomoćni sudija prso skroz. Pre 30 sekundi nepostojeći ofsajd i sada ruka čista ko suza....

11. Ако нам је за утеху, игра нам је маааало боља од оне у претходне две текме...

12. јесте боља, али је дискутабилно то колико је смедерево као ривал право мерило квалитета игре.

13. Da brate, ali ovo da se ne svira, pa koji kurac više......

14. Sve se vraća, sve se plaća.

15. Чекајте бре...јел се то мени чини или Звезда напокон има нормалан тим?

16. Ima kurac.

Znao sam bre da je Kasalica igracina, ne sviraj kurcu... Jos onog balvana Borhe da se otarasimo. Sredina pojma nema, svaka druga lopta ide iza ledja. Odbrana kiksira. Ali boli nas kurac, titula je kupljena, tako da nemamo za sta mnogo da se nerviramo.

17. Da ne sviram kurcu? Aj pročitaj svoj post pa mi reci da nisi pohvalio samo jednog igrača, a za ostatak tima reko da ne valja ni za đubar istovarat na njih?

18. Nisam ja reko da ti ne sviras kurcu, nego onako kao "Kasalica je igracina, nego sta". Razumes? A na ovo citirano sam hteo da stavim +1, ali sam zaboravio.

19. NESPORAZUM! NESPORAZUM! NESPORAZUM!

DOŠLO JE DO NESPORAZUMA!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.