Prijava

честитке на реализованом пеналу! срећно у јЕвропи!

Павков враћен са позајмице. Као мете прелазног рока се помињу:

Мирко Иванић, Немања Милуновић (Бате), Бен, Марко Марин (Олимпијакос),
Александар Катаи (Алавеш),
Дарко Лазовић (Ђенова),
Филип Ђуричић (Бенфика),
Доминик Динга (Ростов неки нешто)

Боаће и Канга највјероватније одлазе из клуба.

Коментари на прелазни рок и клупску политику су добродошли.

Nisam pratio Đuričića zadnjih par godina ali mi je gadno išao na kurac u repstaciji pa ga nebi voleo ni blizu kluba, Ben mislim nije turio gol otkad je partizai iskarao letos, kod njega jedino dobro što mu je najbolji period karijere bio upravo kad mu je Milojević bio trener, skeptičan sam malo po pitanju igrača iz Rostova, ne znam koliko su povratnici u Zvezdu realni ali bi ih voleo naravno al neverujem pogotovo Lazović jbg. Ivanić je valjda najrealniji od svih ovih. Šta bi sa Jevtovićem o njemu su pisali kao da je gotova stvar? I onog Argentinca iz MLS više ne spominju on je delovao ok na klipovima.

Мислим да ће и Доналда да пусте мада нисам сигуран дај боже не.

LeTalek ima još šest meseci ugovora, on bi morao biti prvi tu na listi jbg koliko god da je dobar kao štoper, bolje sad nego u junu, a sad se možda uzme i koji dinar od nekog antalijaspora ili sličnih turkeljina

Dakle verovatno boaći, kanga, letalek, ništa nenadoknadivo jbg, e sad donald je topčina ali džabe, on je bio gotov da ode i letos

Е, да Јевтовића сам заборавио. Ја бих волио Катаија, мислим да би он и Радоњић зулум пи крилима починили. И наравно везни ред да се нађе квалитетна замјена за Кангу.

Надам се да ће Ле Талек и Доналд остати, одбрана нам се фино уиграла, још да прођу заједно припреме, прејаки бисмо били.

Марко Марин би можда био добар да се отвори пут за те неке познатије европске фудбалере којима су каријере скренуле са најављиваног пута. Мада нисам га гледао још од Шалкеа, али видим да је рокнуо голчину за Олимпијакос вечерас.

Све у свему, имам пуно повјерење у Милојевићев избор.

И наравно везни ред да се нађе квалитетна замјена за Кангу.

Khm, ko bi to mogao da bude...

Marin mi je pusio gowno.

Šta mislite oće Terzo dovoditi klasičnog špica ove zime ili idemo varijanta Pešić starter Pavkov, vraćen sa pozajmice, rezerva?

Не знам, имамо Пешића, Павкова и Јовељића. Пешић и Павков су фино плаћени љетос, 1 000 050 евра, требало би да играју да би се могли продати по нешто вишој цијени од набавне у неким наредним роковима.

Јовељић је таленат, и од њега се очекује да једног дана подебља касу за 5-8 милиона.

Сад да доводимо некога, морамо га поприлилно платити, а сигурно неће успјети да се уклопи 100% у екипу до утакмице са ЦСКА. Опет, можда не би било лоше да неки шпиц дође сад ако се планира да имамо уигран тим за сљедеће квалификације, али ће неко од ове тројице свакако морати да трпи мање минута уколико не пређемо на 4-4-2 или 4-3-3.

previše ijekavice u jednom postu

ne verujem da ce lazovic doci.od svih za koje se pricalo da su bogovi fudbala jer su dali gol cuki u kupu jedino je lazovic napravio kakvu takvu karijeru.katai mi je realan.on kada izboksuje dobar ugovor prestane da razmislja o fudbalu.vratice se vamo da za godinu dve opet nekog zajebu.
djuricic onako tunjav i slab nije ni za nasu ligu.
dinga je dobar. mlad igrac. verujem da ce biti solidan stoper.

Daj koji Djuricic nema zivota u sebi

Katai je dobrodosao uvek

ko god da dođe navijaću....kad sam mogao da navijam za slavoljuba đorđevića i stevu glogovca, a i đorđa tutorića i ernana barkosa...

Како су нас менаџери мешетарили и какав смо олош морали да гледамо сушу ти јебем... Не поновило се.

Promašaj od igrača će Ben biti.

Мислим да је то казано за сваког играча ког смо довели у летњем прелазном року, мислим да ће професор Милоје од њега направити играча као што је направио од сваког кога имамо у екипи без бриге плизић!

Aj sto vam odlaze Srnic i Boaci al ode vam i Milojevic