FK Crvena Zvezda

1. haha cigani misle u Sapcu da pobede, nerealno

2. Ма јок, одлучили смо да пустимо жене у црном да узму куп.

3. U principu me boli kurac za takmicenja pod okriljem fss vise sam se nervirao za tiket ali da se 7 igraca valja zbog grceva to nikad nisam video hahaha realno je trebao da produzi 35 minuta

4. ceo stadion vice lopovi lopovi

5. Ja na snimku nisam najjasnije video, cak sam bio blizi misljenju da nije bio ofsajd ali ova slika pokazuje da je bio cist ofsajd. Ruke se ne racunaju ali desna noga mu je u ofsajdu.

6. какав фактард хаха

7. A dobro, to je samo Bombas oprostićemo mu što lupa.

8. наравно.

9. koje slavlje igraca macve.svetsko prvenstvo osvojeno i svaki od igraca smatra da je dao odlucujuci gol.neopisovo.sta uradi 50 evra bonusa od ljudi.

10. Ahahahaha pa gde se vidi jebena noga, pseto pored majstora poredjenja postaje polako i master pretpostavki

11. Glupani, postoje gradovi u kojima zvezda i partizan nisu jedini klubovi. I Macva je institucija. I vecina igraca je godinama vec u klubu. I naravno da se raduju, ovo je istorijski uspeh kluba. Macva je klub za postovanje. Iako je pri dnu tabele sad, sigurno je u top 5-6 klubova u srbiji kad se stavi na papir sve, i igraci i uprava i stadion i finansije i istorija i sve. Kao sto je i Sabac u top 5 gradova u srbiji. Nista cudno i nenormalno. Ja sam na menadzeru 18 uzeo kup sa Macvom u prvoj sezoni, mozda se to desi i u stvarnosti sad xD

12. Да, да, стадион пре свега одличан, терен им радио Арсеналов тим за сређивање истог. Хахха.

13. Veliki broj igraca su Sapcani, mnogi su bili tu i u trecoj ligi, kao i Gavric koji je igrao za zvezdu (moj poznanik, mogu mozda da kazem i prijatelj). Inace Macva je stari klub iz 1919. nikad petokraka u grbu, Macva ima veliku posetu na stadionu ove sezone, Macva dobija par miliona evra od uefe 2019-e kao poklon za stogodisnjici kluba pod uslovom da u tom trenutku budu u super ligi, Ivica Kralj nije dosao da od macve pravi partizanovu filijalu, nego zato sto je Macva klub u koji vredi ulagati i mozda delom zbog toga sto mu je zena iz Sapca.

14. Брате, сад си их нахвалио као да су неки Ред Бул Салзбург а не Мачва.

15. seoski klub koji je dobio zvezdu na penale.slavice to narednih 100 godina.
    jese secas 2018 godine kada je bilo 100 miliona ljudi na stadionu i kada je barselona igrala jednu sezonu u nasem kupu i mi ih dobili.

16. Hahaha, baš sam bio u kladži dok su pucali penale, plakali smo od smeha kad je gađao svrake onaj vaš musavac, koma jebote orilo se BRAVO MAČVA AHAHAHAHA GROK iz kladže nijedan cigan se zadesio nije lol hahah

17. radonja ne moze ni iz penala gol da da.nagurace mu terza nekoliko do kraja sezone kako bi ga prodao aktobeou kao novog davida zinolu

18. Brate izdržali su 90min bez primljenog gola, skroz zasluženo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.