Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Seoski klub.. Kako posle da razvijaš kulturu fudbala sa ovakvim moronima koji izjavljuju ovakve stvari. Ne najbolje da se pogasi sve što nije Partizan i Zvezda. Kako Englezi
ne seri bre.
nego cemo da se lazemo da je to mancester.
Iz Draginja je jebo sam
Mačva posle 29 godina ušla u polufinale svakako moj omiljeni klub posle Zvezde. Čestitam im od srca jer su zaslužili.
хахахаха свакако бољи него што је био на печуркани до пре пар месеци, само што Мачва нема државу да јој кешира 200к за замену као напредна шугавица, узгред Шабац одбрањен и даље од напредне пошасти
иначе мора се признати мусавима дошло кусо и репато са Цера и Босне није било места на стадиону
Jedino sto sam pretpostavio je da covek ima obe noge.
Па јбг ко им крив, нека пусте неког лика из Шабца да се кандидује за председника и на 170 година клуба добију камп ноу од стадиона, јеби га Бомби, помири се да ћеш моћи само на форуму да тражиш правду, држава је уз нас.
Ne izmišljaj.
Hahaha klub ti se udavio u naprednoj pošasti, a ti kao fol brineš da Šabac ne uzmu naprednjaci.
Jebem ti sunce, ovaj Deki nema koju nije jebao. Tačno me je strah da kažem odakle mi je žena da ne ispadne da je poznaje xd
Ivica Kralj je u SNS-u
https://static.vesti.rs/slike-4/Ivica-Kralj-Vucic-je-pravi-izbor-FOTO-VIDEO.png
Jebo si ti Deki moj kurac otpozadi, imaj malo poštovanja cigane prokleti prema legendi srpskog fudbala, a ne samo Partiđana. Drago mi je što je Mačva prošla dalje u vremenima kada je na vlasti musavac veći od Dekija i Pseta zajedno, ipak je dokazano da se makar Kup ne može naštelovati i da na njega car musavih nije uspeo da položi svoju poganu šapu, što mu daje maksimum na kredibilitetu i njegovo osvajanje daće odgovor na pitanje ko najbolje igra fudbal u Srbiji. Pozdrav za Šabac kao oazu demokratije u okupiranoj snsrbiji
Е јбг Ибице среди Паћи нови терен, или шта већ желе.
https://memegenerator.net/img/instances/59422913/no-shit-captain-obvious.jpg
Šta se javlja ovaj gebelsovac
Шабац = Бундеслига
Београд = Прокупље (Магарево)
Понос Србије незагађен и неконтаминиран напредним воњем
Desi Gonzo xd
Може Лок ФК и КК партизаИ теме?
Zašto vam je čamuga kapiten, jel to zbog simbolike ili ste toliko loši da vam mora doći mejmun iz Afrike da vam organizuje igru čije smo rezultate videli danas
Није ми јасно Звезда да изгуби на пенале вежбају их сваке недеље...