Prijava

Sljaka ovde kao leptir...Verovatno ce i kosarka da bude tu...

На јт сам мислио, тамо су гасили јебем им све због права, а друге линкове нисам могао наћи.

Fora sa kurcem od balona za djembelog Vuletu u loži je okrenula brojke.

Може појашњење за ту штосчину>;;;;;;:::__???

Napravili su kurac od balona, onako poveći, i proneli su ga kroz ceo zapad do vrha gde je loža, i bacili ga gore u ložu djembelom. Pratio je to neki transparent, nisam video tačno šta je pisalo, i skandiranje Puši Vule našu kurčinu. Mislim da je zbog tog kurca i izbilo posle sranje na zapadu.

Fora koju svakako nisu prvi izvalili musavci, drugo papane imao si na areni prenos, mada svejedno nisi ništa propustio, ako ne računam rekordan broj simulacija i padova, užasan i preloš fudbal, i neumeće organizovanja akcije koja zahteva više od jednog igrača, pa jebeni englezi gledaju da ne padnu i pri direktnom faulu nego gledaju da izguraju loptu do situacije za gol, zato nećemo nikad gledati vrhunski fudbal u Srbiji, jer se sve svodi na izvlačenje penala, dok se na akciju i presing ni ne pomišlja, treba da se čuva snaga za splavarenje. Blam jebeni, Partizan kao da je svima podelio po bromazepam. Kao da igraju prijateljsku protiv Česterfilda, a ne utakmicu koja odlučuje titulu i poziciju za kvalifikacije u LŠ

Ovo neznam šta je penal u poslednjem trenutku na utakmici ovde, penal na utakmici juventus - real i to u zadnji minut.

Shomy ovo sedište rezervisano za neku kul ribu

Isti kurdov avatar :)

Курдова идеја је ово сиг

Desio se jedan od najvećih zabeleženih ofsajda na svetu po rastojanju i generalno jedna od najvećih fudbalskih kradja u istoriji srpskog fudbala. Srpskog, jer ovo u nemoldavskim ligama ne bi prošlo.

ne znam da li ti je ovo neka fora kao trolujes ili ne znas da nema ofsajda iz auta.
zvezda generalno otima,ali ovde nije.