Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dobar li si Bombi?
Benu bih sad kurac popusio bez grize savesti
Druže kad im je bio korner zadnji ovaj muda sam u grlu osetio smem da se zakunem
Dobro sad Čegi dobro je trne mi stopala i drhti glas
Ko je pička ja sam
Ne volim Zvezdu ali mi je mnogo drago što je prošla :)
Ništa od ovoga se ne bi desilo da autobus nije žrtvovan bogovima fudbala
GAZI LOOOOMIIIII JEBI POTAPAAAAAJ
Menjaj avatar svi!
Masane, kako je u 8 razredu?
стевчо ушо у лигу чемпиона
http://www.mozzartsport.com/cache/images/2/d/2/a/f/2d2af32d482f1cb169d94032560d7ff5d390c1e6.jpg
Ćutu si Bombaše, zajebao si se u predikciji...
Kontaš šta je zajebancija? Uostalom ti sam držiš grb fudbalskog kluba...
hahaha evo jedan u opel askoni ide okolo i svira
Ko ide da pali bakju iz kola ja idem
plane vam autobus jebeno na putu do Hrama, valjda vam je sve jasno
Vratim se sad na ovaj bombijev post i suze mi idu
Ko ide da pali bombasev golubarnik ja
uživajte u pobedi, pustite mene
I Partizan da prodje, da nas ima što više.
SMETE LI KOEFICIJENTA, BELORUSI
Ja sam Partizanovac ali sve cestitke Zvezdi. Mozemo samo da vam cestitamo i da kazemo bravo tako se to radi.
Sramota me kad gledam onaj moj mlitavi Partizan, Zvezda je za nas Bajern.