FK Crvena Zvezda

  1. Hahahahah dzonimire, i ja pratim unazad 7 dana ovo ne prestaje. Utihne privremeno, i onda dodje neki drugi delija (nocas je to plakton, sutra ce biti firex itd) samo bombas ostaje i neumorno nastavlja hahahahahahahahhaahah

  2. ne preterujem ni trenutak, pricam jer znam da se svaka vlast boji navijaca, da smo svi zajedno pusio bi kurac, ali delije su izdale sad kad najvise treba oko Kosova, cak su dosli na jug sa policijskom zastitom da nas biju... to je ono sto boli

  3. Доминик про распиривање свака част

    Риведрчи

  4. Druze, ako ta neka hoce da bude jebana, sta ja imam s tim? I zasto bih pustio pricu da je PRODATO, ne OTETO, ne POKLONJENO, nego PRODATO? I svi znaju, da su uzimali masne pare da prodaju sta su imali, i onda im je kurac kriv...Ni vojska ni policija ne rade nista, a ni grobari.. tako da mani me tih prica...Jebeno psiho drzi sve u saci jer smo postali bezlicna masa koju nije briga ni za sta i niko mu se ne suprotstavlja, a i kad se suprotstavi nema ideju kako to da uradi. Moras imati kvalitetnog protiv-kandidata da bi nekog rusio. Ne mozes sa Dubocicom da uzmes Ligu Sampiona, ne ide. Znaci, ako hoces da srusis Vucica moras da ponudis nesto da stvarno vredi ili da mnogo bolje laze od njega(mada je to skoro pa nemoguce) i onda ces da ga dobijes na izborima. S kojim protiv kandidatom hoces da ga srusis? Sa onima koji zajedno nemaju koliko i on? Ne budi naivan, druze, nemoguca misija. Tebi Zadrugu gleda 60% stanovnista, od kojih se 80% poistovecuje sa njima, ostalo gleda iz sprdnje. E takvi ljudi nama odredjuju sudbinu, a ne pesma sa stadiona.

  5. vi ste izdajnici jebiga, to je fakat... oko ostalog mozemo

  6. Ne prihvatam tu priču Kosovo prodato za nekakve stanove, pa ipak smo tu masno ratovali, ok, naši očevi, lično sam igrao kocke ispred zgrade.

  7. Uostalom evo sta kazu radovci

    Popularni Forsi danas su na utakmici protiv Crvene zvezde istakli parolu posvećenu Delijama. Na njoj je pisalo: „Dobiješ tender i miran sever“, uz logo Delija sa inicijalima AV (prim aut. Aleksandar Vučić). Tokom podizanja transparenta navijači Rada skandirali su: „Deca režima ste…“.

  8. I sta je dobio onaj koji je isao da ratuje? Secer, srcana oboljenja, i ostale pizdarije? A sta su dobili oni koji su zaista trebali da ga brane? Stan u Knez Mihajlovoj od 120 kvadrata, vikendicu na Avali i duplu platu u drzavnoj sluzbi?

  9. Popularni Forsi danas su na utakmici protiv Crvene zvezde istakli parolu posvećenu Delijama. Na njoj je pisalo: „Dobiješ tender i miran sever“, uz logo Delija sa inicijalima AV (prim aut. Aleksandar Vučić). Tokom podizanja transparenta navijači Rada skandirali su: „Deca režima ste…“.

  10. Dominice ako nisi zapata, dobro ti ide u svakom slucaju. Imas taj neki nacin izrazavanja kao zapata, voleo bi kada bi bilo vise takvih kao ti, najjaci si najjaci

  11. A da ne pricamo kako vesto prolongiras diskusiju..

  12. A sto se rata tiče, citirao bih Mršavog Čarlsa iz žice: "that's what war is. Once you in it... you in it. And if it's a lie, we fight on that lie. But we gotta fight". Sve rečeno.

  13. .Delije svaki vikend popale po hiljade baklji,koje su zakonom zabranjene,i nikom nista.Sto navijaci Zvezde nisu otisli ispred stranih ambasada da protestvuju protiv primanja Kosova u UNESKO,nego na tribini.Da su prethodni ministri i predsednik vlade radili ovo sto rade ovi bilo bi sruseno pola Beograda.Zamislite situaciju da neki prethodni ministar igra fudbal sa Tacijem i da sa istim potpisuje sve i svasta.Napravili su dil nad dilovima sa navijacima Zvezde.Mi vas ne diramo nemojte ni vi nas.Imali ste na zadnjem derbiju jasnu parolu na severu "P...r gradom nece setati".Jasna poruka vlasti za pregovore.I sami smo videli kako su pregovori prosli,parada nikad mirnija.Sta je sa famoznim dronom?Premijer izjavljuje da ce za nekoliko dana objaviti sve oko istrage i posle toga tisina,kad je bio u Tirani na pitanje odgovara sa smeskom "samo ja i Rama znamo istinu".Svakom malo pametnom je jasno da su u ustrazi dosli do navijaca Zvezde koji su hteli nerede zbog sukoba sa Karadzicem.A onaj cupavi albanac samo koristi pogodnosti interneta i drustvenih mrez

  14. Bombi pravi grešku što generalizuje, pravi sve Cigane na neke makijavelističke hohštaplere. 90% cigana su debilkosi koji su čuli da eto taj Radonjić dobro trči i jupiiiii jaka grupa, teško svakako za prolaz al barem na Maru dolazi Neimar i Salah.

    Mi smo to isto samo što je neko ubacio stereotip da slušamo Morisija. Šta je Morisi jebeno

  15. jebena sramota Srbije su ove delije, sve mogu da razume, ali popisati se na glavu Toplici Milanu, a zoves sebe Srbinom... boli u picku materinu jebem te Srbine

  16. Bombi moraš da na kraju rečenice "jebem ti srbina" dodaš i "najgori smo narod na kugli zemaljskoj" to je opšte poznati stiropol mim i mora se poštovati u celosti.

  17. Smaras Zapata, samo cekas sa ledja sa Bugarima i ti da udaris

  18. hahaha ja bih se naguzio ovoj vrsti zapate

  19. Tebra bukvalno sam Grk. Zapata ima bugarske krvi al ja sam 100 % ελληνικά

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.