FK Crvena Zvezda

1. Nedavno mi izlece na balkan infu neki mladi serator, naslov "balkan krije drevnu civilizaciju, nije bilo naseljavanja slavena" i ona faca ko da mu se govno vratilo u rektum nakon visesatnog natezanja. To mi je bilo dovoljno da ne pogledam

2. A dobar je reper samo se tu ispalio zestoko, to je bilo dok je jos tesa dovodio relativno normalne ljude sad nema kriterijuma nikakvog ko onaj lik sto potencira da se govori kurac pička jebanje glava za psihijatriju hahaha

3. Imam tremu majku ti jebem

4. na na na na nanaaaaaaaaa pušiga ga PSŽ

5. сокер и моцарт дају тачне резултате до 4 гола за један тим, типа 4:0 и сл., има ли која кладионица да има тачне резултате са 5 и више голова? али немојте ми рећи меридијан па да ми праве квоту јебе ми се да се цимам за то питам онако само

6. 5:1 сам хтео да гађам, а и то је преоптимистично, ем што ћемо ми до гола никад, ем што они могу и седам да увале

7. Какву трему људи не игра се са Сен Етјеном или Аугзбургом неким па да има неке неизвесности ајде

Овако има смисла само ложење, каква трема

8. https://cdn.pbrd.co/images/HGIbc2S.png

gugl predvidjanje... za napoli bilo nesto kao 50% napoli, 30% nereseno, 20% zvezda.
    precizan je gugl majke mu ga, bas sam gledao sa drugim mecevima. pravi neke agregacije gleda kvote, istoriju kurce palce i racuna nekako to.

9. Lipov Falus
    Marlon je jednom prilikom kod Teše odvalio da sumnja da je zemlja ravna jer "Kako onaj na drugom kraju planete može da vidi severnjaču" lolo
    pre 11 sati

Lipov Falus
    Pa obrne se valjda jebemumater hahahhah

Boze, mozes li biti toliko glup? Zemlja se okreće u pravcu zapad-istok. Sever ostaje severno uvek, jug jug. Lol, ti si upravo rekao da jug svaki dan postaje sever i obrnuto.
    Ajd sto je on paranoični degenerik, ne mora nužno da znači da je toliko glup, samo je paranoik, al' ti dođeš ovde i budeš u fazonu "hahahahah debilko", i onda izvalis da severnjača tako, često bleji iznad južnog pola. Šta je tvoje opravdanje?

Šta ćemo s tim što je i u Južnoj Africi sada 11:03 ujutru? Oćeš reći da naveče severnjača bleji istovremeno i na severu i na jugu? Ili se vreme beše menja nekako drugačije? I šta je sa godišnjim dobima?

I ne, ne vidis severnjacu sa juzne polulopte osim sa dosta uzvisenih tacaka blizu ekvatora jer je severnjaca na severu, nekih pola stepena od severnog pola. I prilicno ti je na drugom kraju lopte. Ajd' vrati se u cekaonicu.

10. Биће око 2000 навијача наших, наравно ништа организовано због казне.
    Пролази ово добро, бункер и ћао.

11. 4-0 вчрс мбапе 2 комада

12. Волио би да ово буде као Селтик Барселона пре неких 5 година.
    Грми песма скачу сви, полудели цигани!

13. ima li ko link za prenos klinaca?

14. Jebace ih milan pavkov bratina

15. Хм, мислим да те мечеве клинци имаш чак и на Спорт Клубу, ако не, могуће да имаш лајв са неких Звездиних канала.

16. Gledao sam psz poslednjih par utakmica u prvenstvu prime gol u prvih 15min i onda daju tri do poluvremena haha nejmar je pickica mala ali zato kavani userava

17. ПСЖ и Сити су најшунтавије екипе у ЛШ и тренутном Фудбалу, можда је ПСЖ вољенији због Роналдиња и и Вее што су играли, Звезда зато узима бод бар.

18. Sasrećom večeras ciganji

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.