U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
а глупост неке песме :)
Нема пола поставе прве па добро бар 5 0 :))
Al su naši napali liverpul na njihovoj polovini, zbunili ih da su ovi u fazon koj kurac bre. Hahaha
Doduse nakantace nas al lepo za videti na pocetku.
ма да бар играмо лш и имамо бод шта боле нас волео бих бар гол да дамо ајддеееЕЕ
џаџааџаџаџ а бар до 20ог држасмо нулу а и глуп гол реално
Koja je kvota da Šaćiri daje gol? Siguran sam da mora i on da nam utera svoj maleni šiptarski kurac večeras.
која је квота да ће неко да убије шаћирија у бегеу ако дође тамо
ее а обратите пажњу на зелене копачке на десном крилу, то је шаћири, њега стално гура наш играч 77 број или 27 мислим да је Дегенек то
Hahah noge im izlomismo
знао сам значи знао сам да ће у 45ом да дају гол ето
Firmino ima facu ko ona što ju je jebo pčelar iz Kupinova.
Копачке су жуте, број је 77, играч је Гобељић.
Somi, nije da su oni bas prastali, da je neka druga ekipa u pitanju a ne zvezda, vec bi imali 2 zuta, ali jbg...Sve u svemu, glupo smo primili golove...
Sta je bre ovo, pa ovde nema 7 plus kome da reklamiram da mi se vrate pare
Bolji smo....nego protiv psg-a
Bombi možeš i da pišeš na temi Liga Šampiona jer Zvezda igra to takmičenje ona radi to
у ово време против псжа смо губили 3 0 на полув, ал то не значи да нећемо примити још 3 гола.
Pa meni je ovo skroz korektno poluvreme do sad. Jbg, dali su dva, daće verovatno još dva, ali igramo nešto makar jbg
Solidno znanje pokazuješ, 4 je bilo tamo u pp
Box, jedno je igrati drugo biti kantan, to je tipa e bili smo ja i bombas prisutni kad je jebana mis venecuele, a ustvari ti gledo i sasoljio me po mudima dok sam je raskivao