FK Crvena Zvezda

1. Hahah ne al sad sam shvatio nešto, mi što kao smo protiv Vučića i što bi voleli da padne... pa mi da ga skinemo i uzjašemo ovo magare zvano Srbija... pa bili bi gori nego crveni kmeri jebeni, kolko se mržnje i frustracije nakupilo

2. А чекај, јел незаслужено? И комунисте су две деценије хапсили, цензурисали, малтретирали, убијали итд. И шта су ови очекивали '45те, да их воде на баклаву

3. Ima neko neki kršten strim?

4. ја гледам на КОДИ јебено багује ај неко неки крштен озб

5. Kupi dvolu i odi do klade lokalne

6. Dajte nešto da vredi pls

7. na streamhunteru mozete naci ok linkove.nije bilo bagova celo poluvreme.ima 6 linkova.na engleskom je.ali mislim da to nikome ne smeta.

8. Digo mi se kurac malko.

9. Jel samo meni bernat liči na daniela baš dosta

10. Bilo je lepo dok je trajalo. :(

11. Добра текма, атрактивна група, узети бодови, срушен лпул.
    Догодине у ЛЕ бар.

12. Samo da ne budemo cekali sledece ucesce u Evropi 10 godina, a u LS 27 i ja zadovoljan

13. ово је било као десет пантера на десет оваца

14. како волим кад вас сатру овако, останемо поштеђени за милион крезавих осмеха

15. Он се спомиње већ неко време, ок појачање, чујем стижу понуде за Крстичића и Родића..

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.