Prijava

Био је још један слободан, само сам заборавио ко....

Dejan Joveljić potpisao za Ajntraht,ukupno 4 miliona i 10 procenata Zvezdi ako ga prodaju negde drugde.Vaše mišljenje?

Debilana, da je ostao još jednu sezonu izvuklo bi se mnogo više para...ali koga boli kurac realna, Tvorza je despot na Marakani.

On je srpskim medijima u januaru ove godine rekao da je na čelo Crvene zvezde došao na insistiranje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Prvi poziv imao je, ispričao je, 2013. godine, da bi deset mjeseci kasnije došao drugi:

„Tada mi je rekao: ‘Terza, ne pitam te da li hoćeš ili nećeš, znam da imaš neke dileme. Prosto, Zvezda te zove, znaš’. Ja sam mu rekao: ‘Znaš kako kažu stari ljudi – kad komandant zove, samo kažeš: Gospodaru, zapovjedaj. Nema šta’“, ispričao je Terzić u januaru ove godine za "Telegraf".

Vučić navija za Zvezdu. O.o

To ne bira pamet nego Terza!

Јовељић ако је заправо таленат наравно да је боље да оде у Бундеслигу и тамо се развија (А Ајнтрахт је до јаја посао одрадио и са Јовићем и са Ребићем и са Алеом у задњих пар година гледе развоја нападача) него овде да чека продају јебеног Павкова, да игра против Сурдулица, Бачки, Инђија и не знам ни ја кога и тренира у горим условима него у Немачкој.... Сад што овде није развијен више до сада је проблем друге врсте....

Тј. боље је у пристојном немачком клубу бити резерва него првотимац у јебеној Суперлиги....

ne znam sto je toliko generalno vauuu za rebicem.ili sam ga ja gledao kada je na silu svojom brzinom pokusavao da prodje i nikad nista nije uradio ili je to ok igra koju licno ne kapiram.lik ima u najboljem slucaju solidne rezultate u nemackoj.sto je skroz ok za nekog koga prati glas da je prosecan.ovog samo sto sa maradonom ne uporedjuju.
ukoliko jovic ne bude bog otac u realu,ista raja koja ga je proglasila za najboljeg ce srati po njemu da je retard i da treba da crkne.poprilican je broj igraca koji su se sjebali u realu.znacemo koliko jovic vredi posle sledece sezone.najbolja liga za razvoj napadaca mi je holandija.tamo odbrane nema,pa ce makar pucati od samopouzdanja napadaci.

Al nas ukenjao žrijeb lolo terza namestio.

Svejedno pušite u trećem, cenim od Kopenhagena. Onda u plej of E lige idete na aždaje i tu podmazivanje guze sledi. Nema vam Evrope ove godine, opet će četa penzionera da se besi kako bi se spasavala napredna gadura

Da li negde na svetu postoji ovako isfrustrirana osoba kao što je ovaj Bombaš?

Nisam ja za tebe ovaj, kad me pominjes mirno da stojis jer sam vise zaboravio nego sto si ti ikad znao.

Meni je bombi simpa, rado bih sa njim podelio flašu vina i neke plodove mora...:)

Lik pije neku brlju u kazahtanskom selu, sutra i svaki dan ređa cigle mongoloidima, ne očekujte od njega neku razumnu reakciju.