Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
jel uopste gradovi osim novog sada i beograda imaju uopste delove grada....il se sve zove izjedna onako, npr LESKOVAC
Bulevarci najgora govna na svetu, kao da su sa jebenog Vracara dosli, a pritom su i dalje stoka neobrazovana. Jednu jedinu stvar lepu imaju i nju su uspeli na vasariste da naprave.
Tebra, saću ti reći: siena ima 50k ljudi. To je manje od vranja. To im ne smeta da budu podeljeni u 17 delova iliti kontrada, koji se mrze i organizuju Palio- konjičke trke gde bukvalno ubiju dzokeja ako ih osramoti u trci. A kamoli Niš sa 300k
Pez, Niš ti je baš specifičan za te delove grada.
Imaš samo jedan emancipovani deo a to je Bulevar i Duvanište, gde su novije zgrade, kulturiška ljudi, generalno nov i urban deo grada sa parkovima, kafićima, fensi naseljima i to.
A ostali delovi su užas, geto, Durlan, Staro groblje, Šljaka, pa i Palilula, užas do užasa.
Je l' Medijana bese druga najveca opstina u Srbiji posle N.Beograda ili sam se nesto zajebao?
Jeste. Tu su Bulevar i Duvanište.
hahah sad bas gledam slike nisa, pa dobro izgleda veliko
gde si ovde zapata?
https://www.nis-nekretnine.com/media/tekstovi/13510916_264310720596186_4044889590720509440_n.jpg
Pa imaju svaki gradovi delove svoje, svako selo ima delove jbg.... interna klasifikacija. Mada u poslednje vreme se gleda više po socijalnom aspektu, mislim deli se ko gde živi i to... Uzmi Bg i Novi Sad npr, pogotovo NS. To je smeša užasa, pola Bosne je tamo, prezimena neka sačuvaj me i sakloni, napredne glasaju uglavnom NS je sad sličan Prokuplju ili kakvoj drugoj kasabi...
Nis je dobar grad, ako si lokalac i poznajes mentalitet, pa mozes da se pickaras s njima, ali ako si neki dodjos i imas malo vise strpljenja poludeces u roku od 2 meseca. Znaci slaninari sto dalje od Nisa, mnogo se nakotilo ovih izroda sacuvaj me boze.
Pa po broju stanovnika sa okolnim opštinama, mislim da Ns ima 350k a Niš 280k. Mada mislim da Niš ima veću površinu jer su uglavnom kuće u onim ruralnim delovima grada odakle je Zapata emigrirao na Bulevar.
Ti si nišlija planktone?
Jok ja, ali sam ziveo tamo 6-7 godina, pa ono...Upoznao sam mu dusu malo ( da se tako Preletovski izrazim) xD
najvecu opstinu ima kraljevo,po povrsini.zapata je blizu stadiona radnickog.ako je kod starog groblja,.ima tu neka pruga,.za nias ne moze bas da se kaze da je lep grad,,
u ns se novosadjani bore protiv investitora tako sto im uvaljaju kucu za par stanova da posle mogu da kukaju kako nema parkinga i kako je ceo grad u zgradetinama.ns moze slobodno da promeni ime u dodikgrad.nesto kao mrkonjic grad samo da bude dodik.cekam kada cemo da porusimo tvrdjavu da mu oslobodimo prostora da izgradi jos koju zgradu.
inace,meni su svi sa juga crni.da ne kazem vuku malo na brazilce.bez uvrede.
klopa je dz i vrhunska je.tako da ima i pluseva :) ako ce vam biti lakse,mi sa severa smo plavi i madjari smo.sem bosanaca.oni su,ono, kapirate.dodici
nislijke su su mnogo proste.jednu sam pozvao na piice ona mi kaze ej nisam za jebacinu udajem se za 3 meseca
Staro groblje i Cair nisu ni blizu ni daleko, zavisi kako gledas, s tim sto blizu Caira moze da bude i Bulevar i Staro groblje, samo zavisi sa koje strane.
ceo nis sam prepesacio po dijagonali za 35 min,.na rolerima ga prelazim za 20
Malo teze da si ceo Nis mogao da prepsacis za 35 minuta. Ili ti imas motor u dupetu ili ne znas kolike su granice Nisa. Verovatno najveca prednost Nisa sto je grad po principu koncentricnih krugova, pa gde god da krenes ne mozes da se izgubis i lako mozes da se snadjes
Labo, ozb ti je opala reputacija ovde s tim rolerima sada