Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mada Predražinjo da najavim da ćemo vas karati u Derbiju uskoro i to sve će da puca :)
Džoni, dosta ja očekujem od tog Derbija.
E sad, ne u smislu naše ili vaše sigurne pobede, već u smislu toga da očekujem jedan lep, rasterećen Derbi, jer će se u tom trenutku (99,9%) sve znati... Partizanu titula, Zvezdi Kup. Pa da onda opletemo jednu tekmu, onako otvorenu, bez kalkulisanja, pa kom opanci, kom obojci.
Ovde ste vi bili opterećeni sa onih 2:0 sa Marakane, mi smo mogli da kalkulišemo, sve bi dobilo drugačiji tok da su ga muljnuli Ivanov ili Marković (mada je tok opušteno mogao da menja i Lazović kada uze loptu onom nesrećnom Rniću).
Ako pobedite, znaš da sam uvek tu prvi da čestitam, kao što sam već i uradio za titulu. Ako bude suprotno, bar znam da ćeš ti biti taj lik sa druge strane koji će uraditi isto.
A pravo prepucavanje ćemo da ostavimo za uz neko pivo ispred prodavnice :)
Ritam im je dobar, kao i reči, samo moglo je to i kraće. Minut "mustafanja" sasvim je dovoljno. Ovako izgleda retardirano ...
Simo, ne može kratko kad je SEX u pitanju... samo dugačko i jako plodjenje :)
Jebeš seks bez menjanja poza i akrobatike. Jebiga, Stojke ga primio dvaput u isto mesto. Nije mu trebalo da priča ona sranja o Baboviću. Sam je sebi doslutio da će biti jeben.
e da to kod nas može... Voleo bih da gledam dobar derbi. Da kažem posle ekstra utakmica, bez obzira ko je dobio. Al jbg svi nešto kalkulišu. I čini mi se da nema tog nekog žara derbija.
Pre par godina gledam i dva igrača koji se najviše trude, bore i grizu Lazetić i Krstajić. A klince sve do jednog boli kurac... Pa bre da me ovako debelog puste na teren trčao bih dok ne crknem pred onolikiim ljudima...
Znači treći minut...hehe..odma sarana do kraja utakmice kod kornera.
Bar sam ostavio srce na terenu :)
Vadimo srce i ugrađujemo ga nekom od igrača.
Jebo mater, bolju koreografiju od glodara napravili na njihovom stadionu.
Na licu mesta.
Tužno je što se Borha koji je stranac najviše trudi i raduje.
I nije mi jasno zašto malog Mijailovića niko ne hvali i ne spominje kao Lazara Markovića. Mali je zajeban zadnji vezni, igra ko mator. A niko ga ne spominje
Za ovu generaciju Zvezde smem da se zakunem da neće tako da bude ni u jednom od sledećih derbija... vidi se da imaju to "cigansko" u sebi, da se bore za Zvezdu ko za kevu. Pa i juče smo dobili na istu tu borbenost i srčanost... mislim da su uklizali hrabro bar jedno 150 puta.
BRAVO ZVEZDO, BRAVO ZVEZDO, BRAVO ZVEZDO...
Nadam se da je tako. I da ih neće rasprodati prvom prilikom. Dovesti još nekog u odbrani, nekog poznatog stranca i cepaj.
Kurac ih nece rasprodati. Na leto idu Lazovic, Kadu, Bajko, mozda i Borha, ide Cava i onda opet ispocetka pravi tim...
Gusti, niko ne hvali Mijailovića zato što je njegov posao na terenu nezahvalan i ne toliko primetan kao kad recimo Marković kog si naveo da neku golčinu uz veleslalom protivničke odbrane. Al dobro je da ga hvali Robi i da je on prepoznao o kakvom se tu talentu radi, pa ga sa 17 gurnuo u vatru, a ovaj mu vratio besprekornim igrama evo već celu jednu sezonu. Ja uopšte nisam mogao da verujem da je celu polusezonu onaj raspali Kovačević igrao, pored takvog bisera kakav je ovaj malac.
A da je igračina, to će tek da se vidi.
Jebi ga, prokletstvo zadnjih veznih je u pitanju :)
Ne znam za vas, al da li je do mojih naočara ili je do LCD sa razvučenom slikom, meščini da je sinoć igra bila dobra, znatno bolja nego prije. Što se tiče Zvezde Maksimović, Mijailović, Milivojević, Borha, Karleuša, Keš kolica trče do iznemoglosti.
ЈЕБЕМООООООООООООО КАРАМОООООООООО
ГРОБАРИМА КИТЕ У УСТА СТАВЉАМООООООО
ИНДИЈАААААААА ПАКИСТААААААААН
СВИМА НАМА ПУШИ КУРАЦ ПАРТИЗАААААААН
Baš to. A ima dosta odgovornije zadatke. Jel zna neko šta je sa Jankovićem malim? Nema ga niđe.
Pazi, nek Čava ide. Nije mi on nešto, a i grobar je. Kadua sam mrzeo ranije, a ni sad ga preterano ne volim. Imamo tu igrača. Borha, kad smo igrali sa Hajdukom, rekoh ortacima na tribini da sečem jaja ako da 3 gola. Kada je dao 2. zavoleo sam ga ko najrođenijeg, a i trudi se životinja, pa će u tom smislu faliti neki borac. Za Lazovića, jbg. Kad bi ostao bar do januara bilo bi lepo...
Čini mi se da videh neki dan da će da ga pošalju negde na kaljenje ako se dobro sećam.
СЛАВНИ ДАНИ НАШЕ ПРОШЛОСТИИИИИИИИИИИ
E, taman i ja htjedoh da pitam za Jankovića. Tolika halabuka bila oko njega, a sad ga nema ni u ljeljama.