FK Crvena Zvezda

1. SVIMA NAMA PUSI KURAC PARTIZAAAAAAAAN

2. Коментари на овој теми, иако су жалосни, су сасвим разумљиви.

http://www3.vukajlija.com/var/products/posters/201103/79111/jackass-3d.jpg?1308295181

3. A ti zbog kompleksa moras da vidis sta velike cike rade pa viris u ovu sobu a? :)))))

4. JEBATI, KARATI GROBARIMA KITE USTA STAVLJATI...

Upiso sam se od smeha kacam video onog bumbara!

5. A ti zbog kompleksa moras da vidis sta velike cike rade pa viris u ovu sobu a? :)))))

Да бе, баш ме занима шта велике чке раде после победе.

6. menijesamodosadno što ne možeš da podneseš poraz? Ako nećeš da im čestitaš ili napišeš normalan post na njihovoj temi onda nemoj ni dolaziti na njihovu temu.

7. Čestitam svim Zvezdašima, svo ovo vreme uz klub, toliko podrške, pa moralo je da se vrati nekako! Samo hoće li mi neko objasniti ovoliki bes prema Partizanu, zar toliko negativnih emocija krijemo u sebi? Oni čak nisu ni uspešniji od nas, to je samo NE zdrava konkurencija!

8. ЈЕ Л' ЈЕ ЛАЗОВИЋ ГРОБАР? Ортак ми причао да јесте, и кладио би' се да неће да гол, а он кад им га мунуо радовао се кол'ко сам видео, ја онако штакојикурац ЈЕ Л' ЈЕ ЛАЗОВИЋ ГРОБАР?

9. ЈЕ Л' ЈЕ ЛАЗОВИЋ ГРОБАР?

Ево Чачанин да ти одговори :)
    Док је играо у Борцу, клео се у партизан, носио њихов дрес по Чачку, заклет гробар... А сад не знам, вероватно јесте и даље, али мора да се контролише :)

10. Дарко зашто си садо-мазохиста?

11. Čestitam musavi, ali biće još Derbija, ima da vam vrnemo mi ovo :)

12. ЈЕДИТЕ ГОВНА МИ СМО ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИИ

13. Johnny Kurajber

Čestitam musavi, ali biće još Derbija, ima da vam vrnemo mi ovo :)

Hvala, matori... a za ovo ubuduće ćemo da vidimo... ima i mi vama svašta nešto da vraćamo za poslednjih 4-5 godina :)

I kad si već tu, da te pitam... što bre malo ne edukuješ i ne utičeš na ovakve gnjide ko što je ovaj menijesamodosadno... non stop dolazi nešto, jede govna bez potrebe, provocira ničim izazvan. Imali bi svašta da nauče on i slični od tebe, da budu pre svega malo veći džentlmeni i gospoda.

14. Sinoć pijanska priča u kafani. Posle utakmice koju smo nekako naštelovali na tv preko računara gledamo odmah i snimak na rts, a posle toga prelazimo na Atletiko-Real. Dade ga Ronaldo i povede se priča ko je bolji - Mesi ili Ronaldo. Raspravljamo mi koga bi prije izabrali da igramo fudbalice. Neko kaže Ronaldo, neko Mesi kad će moj čiča koji je bio poprilično odvaljen: Između Ronalda i Mesija ja bi izabro Kasalicu.

15. Hvala, matori... a za ovo ubuduće ćemo da vidimo... ima i mi vama svašta nešto da vraćamo za poslednjih 4-5 godina :)

Pa dobro, mi smo ovih godina vrćali za one što su bile pre kad ste vi nas dobijali. Tako je to u životu, pa i u fudbalu.

I kad si već tu, da te pitam... što bre malo ne edukuješ i ne utičeš na ovakve gnjide ko što je ovaj menijesamodosadno... non stop dolazi nešto, jede govna bez potrebe, provocira ničim izazvan. Imali bi svašta da nauče on i slični od tebe, da budu pre svega malo veći džentlmeni i gospoda.

Možda je malo mlađi, ne znam koliko godina ima, pa malo tako piskara. Ja se sećam da sam i ja bio takav i to ne tako davno. Polako će da dođe do toga. Kapiram ga ja. Nije ovo lak poraz. Posebno kada se izgubi od Zvezde, ali radovaćemo se mi opet.

16. Komšinice, iskrene čestitke na pobedi od jednog starog grobara ...

Ćeraćemo se još ... :)

17. U trpanju drle Zvezda je bila uspješnija od Borca iz Čačka...

18. Mada Predražinjo da najavim da ćemo vas karati u Derbiju uskoro i to sve će da puca :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.