FK Crvena Zvezda

1. ja sam samo tradicionalno navijac zvezde jer mi je cale bio a iskreno me boli kurac de jure da li ce zvezda sutra da se raspadne samo bih onako digao obrve i rekao hm kad bih procitao u vestima da se to desilo, jednako i za partizan vazi

batali malo s paranojom da vecito neko hoce da unisti tvoj klub i da se ljudi dele na zvezdase i partizanovce to rade ljudi koji imaju 78 godina u parku dok se deca igraju

2. Diplomatska pobeda albanci su pokazali pravo lice

3. to rade ljudi koji imaju 78 godina u parku dok se deca igraju

Ako do tad neko nije skapirao da ne treba da se zamlacuje sa takvim nebitnim stvarima treba mu odraditi jedan lagani

L
    A
    P
    O
    T

4. БОМБАШЕВА ЖЕНА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

5. ako te smene ja secem vene jooooj

6. Uu stigao fiskalni izvjestaj ko je dobio koliko para od drzave. Razocaran sam. Morala je Zvezda dobiti mnogo vise s obzirom koliko je veci klub i koliko je deblji stub srpstva od jsd

7. omladinci totinhema dobili omladince zvezde 9:2.

8. tekma je poput boks meca veljko protiv hrvoja.totenhem ubi, cz ne moze nista

9. bitno da je cz uzela pare za ls..bas ko hrvoje

10. 5:0 je najopasniji rezultat

11. HAHAHAHHAHAHA DJE PENAL DJE BA ZAPELO

12. Ali uvek posle ovakve nekakve blamaže zvezde po Evropi dolazi neka uteha u obliku Dinamo Vranja iz Surdulice protiv koga im sude dva penala i daju 4 gola, a u Žurnalu hvalospevi "RANJENA ZVEZDA-RANJENA ZVER PROTIV DINAMO VRANJA IZ SURDULICE"

13. Biće 0-8 kad dodje hrvatski kontigent na čelu sa braćom kovač, bože zdravlja

14. Lepo je biti zvezdas ovog jutra :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.