eno terza govnar poveo ove na kosovo,pa im ovi nedaju da udju ,ali terza kaze da ce videti.koje kukavicko siljenje kurca.posle ce se vratiti u bg i misliti za sebe da je heroj,a one dole ko jebe.
terzu da nisu zajebali 2006 sa onim da ce ga uhapisti,bio bi danas neki ministar minimum.ako ne i premijer.kenja ko vucuc ako ne i bolje.kapiram da vucicu sve napisu,a da terza to iz svoje glave isere.govnar je veliki,ali je toliki govnar da mi je i legendaran.ne mogu to da opisem
Obzirom da je Zvezdi poništen regularan gol na toj utakmici, postignut iz šesnesterca, malo ti je fora trula, al' ono...samo nek je avangardno pa nek je i glupo.
- “Vidi li se Kosovo odavde?”
- “Ne vidi se ali se zna gde je.”
- “Gde?”
- “Vidiš li ono veliko sijanje na nebu?”
- “Vidim.”
- “Kosovo je tačno ispod tog sijanja.”
- “Onaj mrak.”
Haha da brt kaži, zvezda obasjava kosovo, preznojio sam se...a tek vulin, majke mi da su napravili od Partizana ovo što su od kučke, jebalo bi mi se za tu sramotu od tima
Inače danas su grobari pravili invaziju na Staru Pazovu. Ne znam da li su ovi napredni ludaci svesni da će izazvati nesreću neku, ako nastave ovako pašće krv. Ona će biti na rukama vučića, terzića i svih koji ih podtžavaju i navijaju za ovu sramotu od napredne gadure.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
bagro ciganska, podanicka, sistemska
Не свиђа ми се твој коментар - три пенала за Звезду!
Sto se tice Partizana i titule parafraziram Đenku:
I ti ćeš kume, samo sutra!
Та три бода што сте однели, могу једино бити на рачун гола у гостима.
eno terza govnar poveo ove na kosovo,pa im ovi nedaju da udju ,ali terza kaze da ce videti.koje kukavicko siljenje kurca.posle ce se vratiti u bg i misliti za sebe da je heroj,a one dole ko jebe.
kaže tvorzić velika diplomatska pobeda Srbije i zvezde hahaha jebotesunce gde ja živim i čime se ljudi bave, ko je njima uopšte ciljna grupa?
terzu da nisu zajebali 2006 sa onim da ce ga uhapisti,bio bi danas neki ministar minimum.ako ne i premijer.kenja ko vucuc ako ne i bolje.kapiram da vucicu sve napisu,a da terza to iz svoje glave isere.govnar je veliki,ali je toliki govnar da mi je i legendaran.ne mogu to da opisem
Gde sve zvezda nije ušla ove jeseni?
- Na Kosmet
- U Partizanov šesnaesterac
ajde bezi sa ove teme
Obzirom da je Zvezdi poništen regularan gol na toj utakmici, postignut iz šesnesterca, malo ti je fora trula, al' ono...samo nek je avangardno pa nek je i glupo.
Ово је већ пост "свака част Вучићу, за само пар месеци..."
https://i.imgur.com/OpykE1k.jpg
https://i.imgur.com/ZR4JdKA.jpg
- “Vidi li se Kosovo odavde?”
- “Ne vidi se ali se zna gde je.”
- “Gde?”
- “Vidiš li ono veliko sijanje na nebu?”
- “Vidim.”
- “Kosovo je tačno ispod tog sijanja.”
- “Onaj mrak.”
Uh koliki transfer blama jbt
Haha da brt kaži, zvezda obasjava kosovo, preznojio sam se...a tek vulin, majke mi da su napravili od Partizana ovo što su od kučke, jebalo bi mi se za tu sramotu od tima
Inače danas su grobari pravili invaziju na Staru Pazovu. Ne znam da li su ovi napredni ludaci svesni da će izazvati nesreću neku, ako nastave ovako pašće krv. Ona će biti na rukama vučića, terzića i svih koji ih podtžavaju i navijaju za ovu sramotu od napredne gadure.
Ti si prso jebeno.
Al ozbiljan sam sad, manijakalna depresija, viđao sam to već.
S obzirom na kvalitet procene, nije ni čudo što voziš kobasice. Neozbiljan si mnogo, šarlatan.
ja ne znam koja je dijagnoza i da li je dijagnoza ali veoma zanimljiva licnost
polako musavi šlogiraćete se... treba da budete živi i zdravi do sledećeg derbija kako bi videli šut u okvir gola