FK Crvena Zvezda

1. kmeeeee kmeeeee mi smo zvezda srbija mi smo najjači kmeeee

2. Sreca da je SNS “Zvezda” izgubila.
    Zamisljam njegov ocaj.
    A kad ponovo budemo Zvezda,otici cu makar na stakama na moju trenutno okupiranu Marakanu.

3. ali u dvomecu 9:0... pa jebem ti

4. sa mislite koja ekipa je primila najvise golova u LS i koja ima najgoru gol razliku?

5. Džabe te priče Zvezda može sad svaku utakmicu da gubi, jer svaka utakmica koju izgube izgubili su protiv najjače ekipe u otkrivenom univerzumu, bitno je da je Partizan izgubio 5:0 od Dinamo Zagreba pre dvadeset i kusur godina.

6. Djoto, Mislim da srna navija za zvezdu

Reci koliko ti se manje svidja sada

7. Nama ovako odgovara, mi ćemo gubiti od najboljih u najelitnijem takmičenju a vi nastavite da gubite od Mladosti, Čuke i Voždovca po nekim oranicama.

8. Gospodine Capt'n Halfbrow, iskreno ne znam o kome govorite, nit me zanima. Moguće je da ste me pobrkali sa nekim. Sve u svemu svako dobro Vam želim u ostatku noći.

9. Znaci moji izvori su netacni, eh

10. Ima li neka grupa, forum gde se skupljaju glave ka Bombaš? Ili je on jedan jedini.

11. nisam gledao tekmu.cujem izjavu milojevica na radiju.da ne znam rezultat,pomislio bi da je bilo 1:0 za totinhem,a da je zvezda bila ubedljivo bolja.
    valjda je nemoguce izustiti da te je neko jebao u 2 tekme i da nisi mogao da se sastavis.

12. A jeste mnogo jebo mater devet komada ste primili

13. Pa šta, od PSŽ-a su prošle godine primili 10 pa to niko više ne pominje, svi pominju pobedu protiv Liverpula. Ako pobede Bajern, sve to će se zaboraviti.

Isto kao što će se zaboraviti poraz Partizana od Lučana ako pobede Mančester.

14. To je jednostavno mnogo brz fudbal videli ste kakvi su to igraci...
    Miloju hvala ali ocekujem novog trenera za sledece kvalifikacije
    Zvezda je jedan najobicniji kurac ali idemo dalje, protiv bajerna jednako ocekujem bodove kao i do sada.

15. Pu pu pu nedo Bog da pobede Bajerna pa posle da Bajern osvoji LŠ, daleko bilo!

16. Bajern smo uljuljkali u osećaj lažne sigurnosti, imamo ih tačno tamo gde hoćemo...

17. mislim da bi bajern sa timom veterana dobio zvezdu uz neki malo veci trud.
    u sustini zvezda prolazi ako ga ne zduvaju u grckoj.sto se mene tice ogroman uspeh.da se zahvale treneru olimpijakosa sto je dosao da se kurci u bg sa mesanim sastavom pa dobio po picci.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.