FK Crvena Zvezda

1. Svi su grobari punkeri,
    samo je Bombaš zvezdaš.

2. "Tri puta sam se napio: kad je ubijen Ćuruvija, Djindjić, i kad je zvezda uzela kup šampiona.” Aleksandar Vučić.

3. dusan1001
    ZVEZDA JE ZLO

pre 6 dana

bombas
    "Tri puta sam se napio: kad je ubijen Ćuruvija, Djindjić, i kad je zvezda uzela kup šampiona.” Aleksandar Vučić.

pre 11 minuta

4. bombas bi sve oprostio Vucicu al ne moze da mu oprosti to sto navija za Zvezdu.
    da navija za Partizan, bombas bi bio najveci snsovac ovde.

to je taj sistem vrednosti

5. neciji sistem vrednosti ne mozes bazirati na sopstvenim pretpostavkama, to je samo tvoje misljenje koje moze, ali i ne mora nista da znaci...

s druge strane, vidimo sistem vrednosti u izjavi psihopate... to ste vi, vi radite to i tako se osecate

6. prvo rece:

neciji sistem vrednosti ne mozes bazirati na sopstvenim pretpostavkama, to je samo tvoje misljenje koje moze, ali i ne mora nista da znaci...

pa cak ni da sacekas par postova nego odmah ispod:

s druge strane, vidimo sistem vrednosti u izjavi psihopate... to ste vi, vi radite to i tako se osecate

ovo za sistem vrednosti sam od tebe cuo da je nesto mnogo bitno, pa ponavljam

7. Vi više mrzite Zvezdu nego što volite paću, to je vaš problem.

8. Thilmo
    Vi više mrzite Zvezdu nego što volite paću, to je vaš problem.

jel ovo neka izjava sa teme za sirotinju za koju imam previse para da skapiram?

9. I da Tilmo, zvezda se pise malim slovom, gramaticki jbg, sad jedino ako zelis da naglasis kako ti je odredjeni pojam veoma drag i da mu povecas vrednost, ali mislim da nisi pisao ''tvrda bombaseva kurcina'' velikim slovom, tako da to otpada i jednostavno si nepismen

10. bombas, cime se bavis ovako u zivotu? sta radis za zabavu? sta volis da citas? sta mrzis?

11. Johann Van Loggerenberg, jednu njegovu knjigu upravo citam, daleko sam od kuce i nedostaju mi zena i dete.Lose se osecam.

12. sto ti je onda bitan partizan ili zvezda, kad su gledano sa strane potpuno nebitne stvari u tvojoj situaciji i tvojim interesovanjima i zeljama?

13. Pa bombi nema život, njemu su Zvezda i partizan na vukajliji sve što ima. Živi i radi u nekom kazahstanskom selu, godinama odvojen od realnosti.

14. eh kakvo random pitanje, ne znam sta ocekujes da ti odgovorim... opet se bavis nekakvim pretpostavkama

15. sta radis u kazakhstanu? jel si na naftnoj platformi negde?

16. nisam u Kazahstanu i ne delim previse privatnih informacija onlajn, kome je to uopste zanimljivo...

17. Radnik na građevini, otvorio dušu.

Bombas
    daleko sam od kuce i nedostaju mi zena i dete.Lose se osecam.

Pitanje da li mu je porodica važnija od mržnje prema Zvezdi, odbija da stane na stranu porodice jbg..

bombas
    eh kakvo random pitanje, ne znam sta ocekujes da ti odgovorim... opet se bavis nekakvim pretpostavkama

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.