FK Crvena Zvezda

1. dres ili slika sa stadion/hale... klinačke interne fore se ne računaju.

2. obilic,zvezda,partizan...verujem da spisak nije konacan.vole porodicno da navijaju za sve.

3. Motiv napada je to što Veljko navija za Partizan - kaže za Kurir Ceca.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/1359993/huligani-napali-i-pevali-ceco-rodila-si-ovog-debila-koji-navija-za-partizan

Evo iz usta srpske majke lično. Valjda majka zna.

A jeste, Đovak sindrom, navijam za sve naše.
    https://www.srbijadanas.com/clanak/veljko-odluci-se-nosi-zvezdin-dres-navija-za-partizan-foto-06-08-2015

4. bombas - fotografija eksplicitna

napredni moron: ne, neimenovani divljaci su nešto galamili i to je objavio kurir, mora da je istina

5. molim vas pustite ga da odmara ima dijagnozu f22, bolesne opsesije koje mogu da traju citav zivot

6. Hahahaha ali brate, more dokaza, kontekst da mali degen ko kurva sedi na dve stolice (i Zvezda i Partizan) ne članak sam po sebi nego Cecina izjava da ovaj navija za partizan.
    Ali i dalje poricanje, hahahahaha nije istina, nije istina.

Ali dobro, šta očekivati od čoveka kojio je očigledno vatreni Zvezdaš ali je zarobljen u grobarskoj priči jer se tamo ipak oseća prihvaćeno, pa je malo u konfliktu sa samim sobom.

7. a njegova majka Ceca peva "Đurđevdan" - Zvezdinu himnu

heheh

8. I ne znam zašto si tako uskogrud. Prihvati Veljka u punkersko, avangardno društvo. Oprosti mu tu sliku u Zvezdinom dresu.
    Dule je trenirao Zvezdu, pa si ga meto na glavatar, a to je kud i kamo veći zločin...

9. haha pa kao mali degen sedi na dve stolice ili je grobar, odluči se

10. daj celte napravi neku skriptu da izbroji broj postova bombasevih na zvezdinoj i partizanovoj temi da vidimo
    i ono da ima zvezdin avatar

11. haha pa kao mali degen sedi na dve stolice ili je grobar, odluči se

Pa ne znam, pitaj Duleta, on ima iskustva s time. xd

12. Ja se sećam, imao sam možda 3-4 godine, i pevao sam "Zvezda je ime šampiona, ima nas dvesta miliona", i sećam se da me je burazer grobar čudno gledao tad... Ćaletu nije smetalo jer je čovek iskreno navijao za sve naše klubove u Evropi, koliko je voleo Partizan, toliko je voleo i Zvezdu... a na utakmice je išao još sedamdesetih. Hoću da kažem da je jednostavno to prirodno došlo jednoj čistoj, dečijoj duši, e sad kasnije su me kanda prevarili ali okej sam ja sa tim. Radujem se uspehu i jednih i drugih

13. dokaz da svi grobari latentno obozavaju zvezdanu

14. F22
    Sumanuti poremećaj (eng. delusional disorder) je duševna bolest u kojoj su jedini i dominantni simptom zablude, odnosno deluzije (čudna uverenja) koje dugo traju. Postoji nekoliko vrsta zabluda. Ponekad se takvi bolesnici osećaju proganjanim, a nekad su uvereni da boluju od neke bolesti koja ne postoji. Neki bolesnici imaju zablude o svojoj vlastitoj veličini, pa imaju osećaj da se nalaze na nekoj važnoj poziciji ili da su poznate osobe. Zablude takođe mogu uključivati ljubomoru prema drugim ljudima ili jako uverenje da bolesnik ima neku telesnu manu.

Lečenje sumanutog poremećaja zahtevno je i teško. Primenjuju se antipsihotici, antidepresivi i stabilizatori raspoloženja, ali postoji i zanimanje za lečenje tih poremećaja psihološkim postupcima poput psihoterapije ili kognitivno-bihevioralne terapije (CBT).

15. AJMO SVI NOV AVATAR SVI ZAJEDNO DA VIDIMO KOLIKO NAS IMA BRAĆO

16. Koliko te strah Lewandowskog priznaj sad

17. podržite ga oduvek pokušava neke akcije da sprovede, a završi se tim što ga podržava mali Mujo, Baters

18. Levandovski je kurac običan, kad ovi naši to ukapiraju i krenu srčano, ako ništa drugo bar će im zagorčati utakmicu

19. Gledaj, nikad nisam ja ni bio neki grobar... počeo sam da navijam čisto da bih dao podršku ovakvima k'o što je govnaš. Sad vidim da sam trebao da ostanem neutralan. OPROSTITE MI MOJU RUŽNU PROŠLOST

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.