FK Crvena Zvezda

1. hahahah gledajte sad na ju tjubu punk avangardu svadbu decenije, odma na pocetku snimka ispred kuce se vidi aleksandar vavic kao gost, jedan od vodja navijaca partizana hahaha, evo priznajem onda i ja definitivno veljko navija za zvezdu ne za partizan, zato mu na svadbi sve vodje partizanovih navijaca

2. zasto jednom ''zvezdasu'' na svadbu dolaze vodje navijaca partizana, nek mi neko objasni?

3. to je taj sistem vrednosti fk partizan veljko raznatovic

4. Pitanje je da li su to uopšte vođe partizanovih navijača, Pezose, seti se Vučićeve tajne operacije "Trojanac", pogledaću ti ovo kasnije, nemam sad lufta

5. Ne ladite bombijev šupak do večeraske, ajmo sledeći ja evo već sedmi put zaredom, imam i ja dušu k'o i svaki Cigan, iako je on nema

6. Aleksandar Vavić je bio vođa cigana, pojanjčario se potom... i uopšte ne znam primećujete li matricu uvek je džvedžda ta neka veza između svega naprednog, ciganjskog i kriminalnog, a takvi su vam i đedovi bili

7. https://www.youtube.com/watch?v=xrlFFZTgetA
    evo na ovom snimku u prvih par minuta nzm kad tacno, bombasem gazda ili vlasnik, kako god hocete, vodja navijaca partizana, kod veljka na svadbi...

ko poznaje bolje te njuske verovatno ce prepoznati i jos neke gorbare

8. Pezosu pomozite da se ne blamira, našao Vavića cigana, on uopšte i ne zna ništa o sportu već samo čeka nešto gde krezava većina kontrira bombasu da se umeša jer pati da bude kao i ja

9. vavic cigan - a ustvari vodja navijaca partizana
    pa definitivno mi nista nije jasno

jel ima i jedan grobar da nema neke veze sa zvezdom?

10. bombas
    Aleksandar Vavić je bio vođa cigana, pojanjčario se potom... i uopšte ne znam primećujete li matricu uvek je džvedžda ta neka veza između svega naprednog, ciganjskog i kriminalnog, a takvi su vam i đedovi bili

F22
    Sumanuti poremećaj (eng. delusional disorder) je duševna bolest u kojoj su jedini i dominantni simptom zablude, odnosno deluzije (čudna uverenja) koje dugo traju. Postoji nekoliko vrsta zabluda. Ponekad se takvi bolesnici osećaju proganjanim, a nekad su uvereni da boluju od neke bolesti koja ne postoji. Neki bolesnici imaju zablude o svojoj vlastitoj veličini, pa imaju osećaj da se nalaze na nekoj važnoj poziciji ili da su poznate osobe. Zablude takođe mogu uključivati ljubomoru prema drugim ljudima ili jako uverenje da bolesnik ima neku telesnu manu.

Lečenje sumanutog poremećaja zahtevno je i teško. Primenjuju se antipsihotici, antidepresivi i stabilizatori raspoloženja, ali postoji i zanimanje za lečenje tih poremećaja psihološkim postupcima poput psihoterapije ili kognitivno-bihevioralne terapije (CBT).

11. vavić grobar hahah koliko neobaveštenih ljudi ima

12. Hahahaha pa ovo je cirkus. Nije grobar, ali je VOĐA navijača. Koja ste vi gowna.

13. вавић је јаничар који је добио задатак од још једног ав да разбије јужну трибину

14. ustvari nije aleksandar vavic, nego nikola vavic onaj mladji brat...ovaj stariji je preletac, a mladji je oduvek grobar do srzi, tako da stvarno ne znam o cemu raspravljamo...

vodja navijca partizana, koji je oduvek grobar, na svadbi kod golege grobara veljka...

eto budi fer pa sad isto pricaj kao sto si pricao kakva stoka navija za zvezdu, a ovu stoku si upravo cesto komentarisao kako navija za zvezdu, sad isto to govori za partizan kad si dobio dokaze crno na belo

15. https://dok7xy59qfw9h.cloudfront.net/080/340/020/-39996972-1tkoj1k-8mmf7qpm36270cf/original/avatar.jpg
    ispada ne samo da se druze na tribini, nego pise i da su najbolji ortaci...

a vidi ti koliko je on samo drsko bezobrazan i zivi u nekim iluzijama....

veljko prizna da je grobar, da voli partizan iznad svega...majka rodjena mu kaze da on navija za partizan.....bombas: ne ne ne ima slika on u zvezdinom dresu (nema veze sto ima slika i u partizanovom duksu al ajd), kme kme to je ciganjska srbija ceca veljko kme kme nije grobar video sam ga u dresu zvezde

onda ovaj vavic vodja navijaca sta sve ne, milion slika njega na tribini, milion naslova u novinama kako je vodja......bombas: On nije grobar.

znaci ima pravo ono zensko licemerje i duple standarde

16. implicira Pezos da se navijač jednog kluba ne sme družiti sa navijačem drugog kluba, toliko o vaspitanju

17. uvek je džvedžda ta neka veza između svega naprednog, ciganjskog i kriminalnog

implicira Pezos da se navijač jednog kluba ne sme družiti sa navijačem drugog kluba, toliko o vaspitanju

18. i kako mu je sad kad je dobio crno na belo da je veljko cecin mali ustvari grobarcina kao i on....a citav zivot ga pljuje...da vidimo da li ima trunke obraza da kaze sad da pogresio sam jeo sam govna nisu cigani toliko losi, ili makar su jednako losi kao i ja sam

19. i kako mu je sad kad je dobio crno na belo da je veljko cecin mali ustvari grobarcina kao i on

https://i.imgur.com/pys7dFd.jpg

ovim zavrsavam dalju diskusiju... kakav smisao pokusati da objasnis nesto zombiranom naprednjaku koji tvrdi da je danas subota i da je mesec April... zombilend jebeni, jos malo ce krenuti da jedu govna

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.