FK Crvena Zvezda

1. ako govoris engleski probaj bombasu da objasnis present simple tense posto ga ne zna

2. ti samo nastavi da me uzimas usta, ionako si na granici

3. u trecem licu present simpla ti se uvek dodaje s na kraju pa to se uci u petom razredu ili ranije iz engleskog bombika

4. ja sam ruski ucio u skoli

5. Fender, govoris li neki strani jezik?

Енглески. Што питаш?

Него да ти дочарам...

Џејмс Хетфилд: "So close..." (показује на публику)
    Публика: "Нооо... Аааааа.... Бууу... Мааааа... Ооооо... Рррр... Ааарт..."
    ЏХ: "Forever trusting who we are..." (показује на публику)
    П: "Енд ноооотинг еееелс метееерс..."
    ЏХ: "Thank you Zagreb! You're the best!"

Србска мајка: "Кад би био рањен... (показује прстом на публику)
    Публика: "...крви бих ти далаааа..."
    СМ: "Оба своја ока....
    П: ".. кад би био слеееп..."
    СМ: "Ал' узалуд без душе си лееееп.. Браво, Београде! најбољи сте!"

Јасно је на чијем концерту је права музика и ко су праве даме и господа.

6. Lepo docarano Fendere i verujem da ce vecina da se slozi sa tobom, tako da nemam nekih kontraargumenata.

7. Brt ovaj Fender, dlake na mudima otpadaju kad naletiš na neki njegov post...

8. zbog tog koncerta sam propustio 2 ispita u junskom onda

9. Nadam se da je Cecin koncert u pitanju

10. А шта сте очекивали - озбиљан одговор на Бомбашева затрпавање ове теме говнима? Идиот је процену чланова Металике и њихових менаџера какав простор и који објекат им одговара за одржавање концерта повезао са навијачким опредељењем.

А и чињеница је да на концерте страних музичара иде велики број фолираната који не знају просту на енглеском реченицу да саставе, а камоли да разумеју текст неке песме на том истом енглеском. И који уз то вриште уз Цецине песме после пар пића.

11. Ono ima logike u tome Fendere, samo me interesovalo kako uvek clanovi timova i menadzeri rok, pank i metal bendova nadju solidnu akustiku na stadionu Partizana, dok sabanezima vise odgovara Rajko.

12. Prosto brate. Marakana je veća šabanizam traženiji je

13. Ma smesna razlika, svejedno niko nije napunio teren i tribine... nije to zbog velicine, ima tu jos nesto... prosto seljana, ne ides jbg u hard rok kafe da gledas Karleusu, zna se gde je ko, tu postoji medja

14. Šavija: Napraviću koncert na Marakani!

Ana Nikolić najavila koncert na Marakani

15. Na ovoj strani bombas i fender rame uz rame.
    Fender vodi malo, ali ovo

ne ides jbg u hard rok kafe da gledas Karleusu, zna se gde je ko, tu postoji medja

Smanjuje na 2:1 a to je najzajebaniji rezultat

16. pa ne, sad kenjas celt, zasto nikad niko od ovih cobana nije najavio koncert na JNA, prosto se zna da tamo ne pripadas jbg

17. Jebote, to prepucavanje na osnovu muzike je srednja škola nivo. Kao evo mi smo kul slušamo pank (metal, rok, haus, ubaci koji god žanr), a vi šabani. Hahahaha a ne znaju na kolko su mesta šuplji.

18. to je taj sistem vrednosti marakana karleusa ceca aleksandar vucic

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.