Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mislim da sam pisao vec o tome, interesantna stvar, tamo negde 90-ih smo se identifikovali tako po nekim stvarima tipa ko sta cita, koju muziku, za koga navija, za koju je politicku opciju neko... a evo danas, samo treba da mi kaze za koga navija, odmah se znaju odgovori na ostala pitanja.
Evo ja navijam za Zvezdu. Ajde, evo, imaš moju dozvolu.
Reci mi šta čitam, šta slušam i za koga sam glasao na zadjnim izborima, baba Vango.
glasas vucica, citas informer i anabelu basalo kad bas hoces da budes intelektualan i slusas sve sto je dobro (narodnjake)
Bombas brate...
2/3 sto posto, mozda cita nesto dodatno iz skole... ako je covek priznace
Не, него се процењује колико ће људи доћи. Нпр. за Мадону је на Ушћу био предвиђен простор за 50 000 људи јер је процењено да ће толико доћи на основу интересовања и цена улазница. За Цецу је на Ушћу био ограђен простор за скоро 100 000 људи. За Здравка Чолића исто. Ето и Рибља Чорба је својевремено правила концерт на стадиону ОФК Београда, проценили људи да им је то прави објекат за концерт.
Pa dobro, pogledaj moje izražavanje kad hoću da budem ozbiljan i tvoje, pa se zapitaj ko je više strana pročitao u životu.
Ispade Aca Lukas veci od Metalike i AC-DC... u ciganskom univerzumu sve je moguce
slusas li narodnjake i da li si bar jednom glasao vucica? ne delujes mi kao covek koji laze, evo reci da nije i priznacu da ja serem.
ne može, ovo je vrzino kolo.
ko jen ortak što se cimao sa agencijom kad mu istekao ugovor :
- Ok, isplatite me, odradio sam otkazni poštteno.
- Pa kad razdužiš uniformu će dobiješ platu.
- Dajte pare pa vraćam uniformu!
- Prvo uniforma pa tek onda plata!
A Bombi ima malo toga da je Marakana Marakana. Unucima pričaš ja sam pravio koncert na Marakani
Jna nije zvučno. Nije to to
Ne sad da je Jna lavor nego je prosto Jna
Bomb u Srbiji ja već da se ne lažemo
Jna nije zvučno. Nije to to
upravo o ovome i govorim
danas ako nekoga pitas za koga navija i mislis da to ima veze s bilo cime to dosta govori o tvom intelektualnom razvitku
kakve to sad veze ima s navijackim opredeljenjem ko za koga glasa kad je recimo mene cale vodio na marakanu kad sam imao 5god, takve stvari se nasledjuju kao slava, iako me boli kurac za zvezdu kao i za slavu
Nisam nikada glasao za SNS ili radikale. Jesam za SPS kad je Dačić bio ministar policije i panduri pendrečili Vučića, zaslužio je za to.
Narodnjake slušam u kafani, na proslavama i svadbama, dakle tamo gde se to pušta. Kad ide Cecina pesma uvek sedim, mada ne vučem nikog za rukav da ga smaram kako sam ja eto previše kul za to.
Privatno za svoju dušu ne.
TL;DR:
Sereš vodu.
U principu glasas trenutno vladajucu koaliciju i slusas narodnjake.
hahahaha
kao pokvarena ploca
ja mogu da potpisem da recimo demokratsku stranku od svih vas cigana mozda eventualno glasa Boxor i to ne zato sto je nesto posebno emancipovan, vec sto se slizao s njima 2000-ih kada su davali dzaba krmace i goveda... ovo sve ostalo mrtvi radikal, socijalista Slobin, Seselj, Vacic i slicno
Ma da si ti živ i zdrav :D