FK Crvena Zvezda

1. fala brt, takodje sve najbolje

2. kakve to sad veze ima s navijackim opredeljenjem ko za koga glasa kad je recimo mene cale vodio na marakanu kad sam imao 5god

I bombas bio tu negde pored tebe sa svojim caletom obucen u crveno belo sa onom nalepnicom iz zvaka na obrazu :)

3. zar on nema oko 55 godina sad

4. ma sta ti znas o meni, nista

5. Garant hahaha
    Pa glasao sam za demokrate mrtve njaviše puta verovatno.
    Inače najžalije mi je što sam glasao za DJB, offtopic, al eto. To ne mogu da prebolim.

6. I da, ubacio sam beli listić na predsedničkim izborima kad je puko Tadić, i ne kajem se ni najmanje.

7. I da, ubacio sam beli listić na predsedničkim izborima kad je puko Tadić, i ne kajem se ni najmanje.

eto, posle ja budala

8. znam vam celu cigansku genezu

9. Evo ako moze da kaze Fender sta slusa i za koga glasa. Ne pitam za citanje.

10. Znas zato sto si dusom jedan od njih, druge nema

11. cim se zove fender stratocaster sigurno slusa ipceta

12. Ja potpisujem da slusa nekog sabanezija

13. meni je najveci debilizam ogranicavanje na jednu vrstu muzike i taj fazon elitizma, najiritantniji primer toga su mi mnogi metalci koji misle da je njihova muzika dar od boga ali ima ih u svim zanrovima takvih

14. Demokrate isio zlo kao SNS, nikakav gubitak bez njih. To nek cmizdre Teofil Pančić i slični umorni bumeri kako su oni poštovali institucije.

15. tako je, zato slusas narodnu, etno, folk...

16. Hahahah jebem te usta dobar
    Elem. Čukundeda pregazio Solun i vratio se, pradeda 4 godine bio zarobljen u Nemačkoj itd pa Draža Mihailović nikad Tito zbog toga mi uzeta imovina plakali ukućani kad je Đinđić ubijen itd
    Otac nikad nije mirisao ni Vuka npr, izvalio da je pička vrv o Slobi da ne govorim
    Jedini ja izrod slušam Lukasa čukundeda Solunac se u grobu prevrće izgleda

17. Да, слушам и свирам народњаке и шта је проблем?
    Могу наизменично да слушам и домаћу, и страну музику, ако ми тако дође.
    Те твоје поделе и ти неки твоји калупи по којима одређујеш ко је какав (навијачко опредељење, музички укус, нагађање ко за кога гласа) немају везе са реалношћу.

18. Mi nismo plakali kad je ubijen, ali nije nam bilo dobro. Jedan komsija zvezdas odvrnuo muziku. Daj bre da se ne zajebavamo, ne kenjam ja da je situacija 100% takva, ali ogromna vecina cigana je ovakva kao sto ja pricam. Dosta sranja

19. Да, слушам и свирам народњаке и шта је проблем?

nista brt, ko je sta rekao... mislim nije sad da sam nesto zaprepascen kao wauuuuuuuuu, navijas za zvezdu jbg

20. Kolko je tebi dobro, jebote :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.